Δημήτρης Ήμελλος: Ποιος είναι ο γιος του που έχει εμφανιστεί στον Σασμό | Photos

δημήτρης-ήμελλος-ποιος-είναι-ο-γιος-το-1538566

Τον Δημήτρη Ήμελλο τον απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Σασμός», όπου υποδύεται τον αστυνομικό, Αντώνη Φραγκιαδάκη.

Ο ίδιος θεωρείται ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς και παρότι τον έχουμε γνωρίσει καλύτερα τα τελευταία δύο χρόνια, έχει μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της υποκριτικής.

Ωστόσο, η Δημήτρης Ήμελλος έχει καταφέρει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή και είναι ελάχιστα αυτά που ξέρουμε για εκείνον. Ο ηθοποιός στο παρελθόν υπήρξε παντρεμένος, ωστόσο δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες μόνο ότι έχει χωρίσει με την πρώην σύζυγό του και πως έχουν αποκτήσει έναν γιο τον Φοίβο, τον οποίο και έχεις δει.

Ο Φοίβος είναι 24 ετών και τον έχουμε δει σε επεισόδιο του Σασμού και αν κρίνουμε από το στιγμιότυπο, πρόκειται για έναν βοηθητικό ρόλο στην κηδεία του Πετρή, στον πρώτο κύκλο της σειράς.

Ο νεαρός είναι πτυχιούχος του τμήματος Κινηματογραφικών Σπουδών του Greenwich University, έχει κάνει μεταπτυχιακό στο τμήμα Σκηνοθεσίας του πανεπιστημίου Bolton και έχει δουλέψει σε πολλές ταινίες μικρού μήκους αλλά και σε μία μεγάλου μήκους ταινία.

«Η οικογένεια ήρθε μαζί με όλα τα άλλα στη ζωή μου. Πήγα στη Μόσχα, επέστρεψα και έκανα κατευθείαν παιδί. Έγινα μπαμπάς 30 χρονών. Η δουλειά η δικιά μας έχει κάτι πολύ βάρβαρο για τα παιδιά. Όλα τα παιδιά είναι σαββατοκύριακο με τους γονείς του. Εμάς σαββατοκύριακο είναι η δουλειά μας. Όταν πάνε τα παιδιά στα πάρτι με τους γονείς τους, το δικό σου παιδί δεν σε έχει και νομίζω ότι έλειψα πολύ στον γιο μου. Κι εκείνος μου έλειψε πολύ και προσπαθήσαμε αργότερα να καλύψουμε το κενό με έναν τρόπο», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή του, ο Δημήτρης Ήμελλος.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook