Δημήτρης Φραγκάκης: Σε διευρυμένο ρόλο ενόψει εθνικών εκλογών – Δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής Χανίων

δημήτρης-φραγκάκης-σε-διευρυμένο-ρόλ-1556273

Δεν θα είναι υποψήφιος βουλευτής ο Δημήτρης Φραγκάκης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μετά την συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου.

Αναλυτικά σημειώνει:

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες δεν έλειψα ποτέ από καμία μάχη που έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τους επόμενους μήνες θα δώσουμε ακόμα μία με στόχο η ΝΔ να κερδίσει τις εκλογές και ο ίδιος να είναι ξανά αυτοδύναμος Πρωθυπουργός. Η χώρα μας χρειάζεται σταθερότητα, συνέπεια λόγων και έργων και σκληρή δουλειά για να συνεχιστεί η ανοδική πορεία της τελευταίας τετραετίας. Και σε αυτή τη μάχη θα είμαι παρών με όλες μου τις δυνάμεις.

Στη συνάντηση που είχα με τον Πρόεδρο στο Μέγαρο Μαξίμου συμφωνήσαμε να μην είμαι υποψήφιος βουλευτής αλλά να αναλάβω έναν πιο διευρυμένο ρόλο ενόψει των εθνικών εκλογών. Με περιοδείες σε όλη τη χώρα θα είμαι ένας από εκείνους που θα μεταφέρουμε το πολιτικό μας μήνυμα σε κάθε πόλη, σε κάθε γειτονιά. Ειδικά όσον αφορά τον τουρισμό θα εξηγήσουμε σε κάθε πολίτη την τεράστια προσπάθεια που έγινε από την κυβέρνησή μας για να καταφέρουμε μέσα σε δύο χρόνια να ξαναχτίσουμε ό,τι γκρεμίστηκε λόγω της πανδημίας.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρωθυπουργό για την εμπιστοσύνη του όλο αυτό το διάστημα.

Οφείλω επίσης ευγνωμοσύνη στους χιλιάδες συμπολίτες μου που με ψήφισαν το 2019. Τους ευχαριστώ έναν έναν χωριστά και τους διαβεβαιώνω ότι θα παραμείνω δίπλα τους και κοντά στον τόπο μας. Ελπίζω να δικαίωσα τις προσδοκίες τους με την δουλειά μου στον τουρισμό αυτά τα τρία δύσκολα χρόνια και κυρίως με το μετρήσιμο αποτέλεσμα που φέραμε στην τοπική οικονομία και την κοινωνία των Χανίων.

Και για να μην υπάρξουν παρερμηνείες, δεν έχω σκοπό να είμαι υποψήφιος και σε κανέναν Δήμο…

Καλές Γιορτές σε όλους!

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook