Δημήτρης Φραγκάκης: Κομβικός ο ρόλος του Λιμενικού Σώματος στην ενίσχυση της καλής φήμης της χώρας

δημήτρης-φραγκάκης-κομβικός-ο-ρόλος-τ-1185575

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης συζήτησε με τον Λιμενάρχη Χανίων κ. Μανώλη Βαλυράκη και στελέχη του Λιμενικού για ζητήματα που απασχολούν το Σώμα στα Χανιά, ενώ ενημερώθηκε και για την προετοιμασία που γίνεται για το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, μεταξύ άλλων, τάχθηκε υπέρ της ενίσχυσης του τοπικού Λιμενικού με ένα επιπλέον πλωτό μέσο ενόψει του καλοκαιριού και συμφώνησε με την ανάγκη ενίσχυσης σε προσωπικό, με αύξηση των οργανικών θέσεων του Σώματος στην περιοχή.

Ο κ. Φραγκάκης έδωσε συγχαρητήρια στις γυναίκες και τους άνδρες του Λιμενικού Σώματος και τους ευχαρίστησε για τον τρόπο με τον οποίο εκτελούν τα καθήκοντά τους, υπό αντίξοες συνθήκες. Τόνισε, επίσης, τη σημασία του Λιμενικού Σώματος στην προάσπιση της ασφάλειας στη θάλασσα και στη διατήρηση της τάξης στις χερσαίες λιμενικές ζώνες, επισημαίνοντας, παράλληλα, τον σημαίνοντα ρόλο που καλείται να παίξει το Λιμενικό στη διασφάλιση και την ενίσχυση της καλής φήμης της χώρας μας, και στον τομέα του τουρισμού.

Η επίσκεψη εντάσσεται στα πλαίσια των επαφών που πραγματοποιεί το τελευταίο διάστημα ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ με έμφαση στα θέματα λιμενικών υποδομών και θαλάσσιου τουρισμού, καθώς είχαν προηγηθεί αντίστοιχες συναντήσεις στο Λιμενικό Ταμείο του Νομού Χανίων, αλλά και στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook