Δημήτρης Φραγκάκης: Η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα και στα Χανιά

“Μπορούμε να καταφέρουμε η Νέα Δημοκρατία να είναι πρώτο κόμμα και στα Χανιά”, τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ κ. Δημήτρης Φραγκάκης, κατά την διάρκεια της συνέντευξης του στον SUPER FM 89.6 και στον Δημήτρη Παππά.

Ο κ. Φραγκάκης είπε πως, παρά το ότι η ΝΔ δεν έχει κερδίσει ποτέ το νομό Χανίων τώρα ήρθε η ώρα για να γίνει και αυτό.

Ο υποψήφιος βουλευτής του κόμματος, σε ότι αφορά την επιστροφή του στα Χανιά το 2014, είπε πως πήρε μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά το έκανε για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του, καθώς και για ανταποδώσει στον τόπο του, αυτά που του πρόσφερε.

Σημείωσε πως μετά την συνεργασία του για 14 χρόνια με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, αποφάσισε να γυρίσει στα Χανιά και να μπορέσει να κάνει κάτι που θα μείνει.

Ανέφερε μάλιστα ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τις 8 νέες σχολικές μονάδες οι οποίες θα κατασκευαστούν στο δήμο Χανίων.

Τόνισε ότι ήταν ένα προσωπικό στοίχημα για τον ίδιο, που ενστερνίστηκε τόσο ο δήμαρχος Χανίων, όσο και οι υπάλληλοι του δήμου, και που το παλεύαμε όπως ανέφερε για τουλάχιστον 2,5 χρόνια.

Ο κ. Φραγκάκης επεσήμανε πως πρόκειται για το σπουδαιότερο έργο που θα πραγματοποιείται στο δήμο Χανίων τα τελευταία 30-40 χρόνια.Αναφερόμενος στον τόπο καταγωγής του τον Πλατανιά, ο κ. Φραγκάκης είπε πως αυτή η απότομη τουριστική ανάπτυξη στην περιοχή τα τελευταία χρόνια, είναι μια φωτογραφία του τι συνέβη σε ολόκληρο το νομό.

Έκανε λόγο για έντονη παρουσία κόσμου και υποδομές που ενδεχομένως δεν αντέχουν όλο αυτά τα μεγέθη, «καθώς η τουριστική ανάπτυξη ήταν τόσο απότομη και ραγδαία, που δεν προλάβαμε να κάνουμε αυτά που έπρεπε για να προστατεύσουμε το φυσικό περιβάλλον.»

Επεσήμανε ότι αυτό που χρειάζεται είναι να δούμε «πως προστατεύουμε την παραγωγική γη και τι αντέχει και που.»

Τόνισε πως το έλλειμμα των υποδομών είναι ευθύνη διαχρονικά όλων των κυβερνήσεων.

Τέλος σημείωσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτό που είχε πει όταν έγινε πρόεδρος της ΝΔ για την ανανέωση στο κόμμα το έκανε και πράξη.

Χαρακτήρισε δε αυτονόητο αυτό που λέει ο πρόεδρος της ΝΔ για το ότι αν δεν υπάρξει αυτοδυναμία θα πάμε ξανά σε εκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης – τόνισε – ζητάει ισχυρή εντολή.

Zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ