Δήμαρχε, οι κάτοικοι των Παχιανών δεν είναι Μαθουσάλες         

δήμαρχε-οι-κάτοικοι-των-παχιανών-δεν-ε-1062866

Από το δελτίο τύπου του δήμου της 16ης Ιουνίου πληροφορήθηκα ότι ο δήμαρχος Χανίων επισκέφθηκε την συνοικία μας και υποσχέθηκε να ξεκινήσει την κύρωση της πράξης εφαρμογής η οποία είναι «παγωμένη» από το 1985 με ότι αυτό σημαίνει για την ποιότητα ζωής των κατοίκων των Παχιανών  (έργα υποδομής δρόμοι πλατείες πεζοδρόμια κτλ).

Θα έπρεπε όμως να τον πληροφορήσει κάποιος ότι στην συνοικία υπάρχει η οδός Ελλωτίας στην οποία έχει ήδη ξεκινήσει η κύρωση από το 2014.

Από τότε αυτό που έχει γίνει έως τώρα είναι η πρώτη ανάρτηση της πράξης εφαρμογής.

Μένουν ακόμα να γίνουν 2-3 αναρτήσεις, ενστάσεις, εκδίκαση ενστάσεων, κύρωση από την περιφέρεια, κτηματολόγιο και υλοποίηση.

Αν τώρα υπολογίσουμε ότι η έκταση που αφορά την Ελλωτίας είναι 1,5 στρέμμα  και χρειάστηκαν 6 χρόνια για να φτάσει σε αυτό το στάδιο, και η υπόλοιπη περιοχή 25 με 30 στρέμματα τότε θα χρειαστεί να περιμένουμε πάνω από 100 χρόνια.

Στο ερώτημα δε πότε θα τελειώσει οριστικά μάλλον θα χρειαστούμε την βοήθεια κάποιου μέντιουμ. Για να την άποψη τώρα ότι ο δήμαρχος έχει μόνο ένα χρόνο θητείας, αυτό που έχει γίνει επί δημαρχίας του είναι μόνο η ανάρτηση και ανάκληση της ανάρτησης λόγω κορονοϊού στις 18-3-2020

Εύχομαι  λοιπόν μακροημέρευση δική μας και του δημάρχου προς το συμφέρον όλων μας…

Τζαμπαζάκης  Γιώργος, Ελλωτίας 10- Παχιανά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook