Δήλωση Τάσου Βάμβουκα με αφορμή την αθώωση για το ΦΠΑ της ΔΕΔΙΣΑ

Η σημερινή αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου στην υπόθεση του ΦΠΑ της ΔΕΔΙΣΑ, είναι μια πρώτη σημαντική δικαίωση για την προσπάθεια που κάναμε υπέρ των δημοτών των Χανίων, τηρώντας πάντοτε τους νόμους του κράτους και εφαρμόζοντας τις αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.

Η προσωπική ταλαιπωρία η δική μου αλλά και του τέως διευθύνοντος συμβούλου Γιάννη Κουτράκη και του τέως προέδρου Νίκου Παινεσάκη έλαβε – επιτέλους – τέλος. Θέλω να τους ευχαριστήσω προσωπικά για τον αγώνα που δώσαμε μαζί, θεωρώντας άδικο να επιβαρύνονται οι συμπολίτες μας με ΦΠΑ για υπηρεσίες που τους παρέχει ο Δήμος τους οι οποίες δεν νοθεύουν τον ανταγωνισμό.

Με το ίδιο σκεπτικό θεωρώ ότι θα δικαιωθούμε και στα διοικητικά δικαστήρια για τις υπόλοιπες πτυχές της υπόθεσης και θα ανοίξει έτσι ο δρόμος για την απαλλαγή των δημοτών των Χανίων από την επιβάρυνση του ΦΠΑ για τις υπηρεσίες διαχείρισης απορριμμάτων και ταυτόχρονα θα ανοίξει τον δρόμο και για τους Δήμους όλης της χώρας, ώστε να απαλλαγούν οι δημότες τους από επιβαρύνσεις που δεν θα έπρεπε να τους αφορούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ