Δικηγόρος οικογένειας 16χρονου: «Ήταν βολή εξουδετέρωσης – Προσπάθεια συγκάλυψης από την ΕΛΑΣ»

δικηγόρος-οικογένειας-16χρονου-ήταν-β-1582331

Η οικογένεια του 16χρονου Ρομ με τον δικηγόρο, Θεόφιλο Αλεξόπουλο INTIME NEWS

Ο δικηγόρος της οικογένειας του 16χρονου Ρομ καταγγέλλει προσπάθεια συγκάλυψης του περιστατικού από την Ελληνική Αστυνομία ενώ σχολιάζοντας τη βολή που δέχτηκε το παιδί, τόνισε πως ήταν «βολή εξουδετέρωσης»

Σε δηλώσεις προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας του 16χρονου Ρομ στη Θεσσαλονίκη, Θεόφιλος Αλεξόπουλος, μετά την επίσκεψη της οικογένειας στο Δικαστικό Μέγαρο.

«Ήταν μια βολή εξουδετέρωσης. Θα χρειαστεί να μελετήσουμε τα στοιχεία της δικογραφίας. Μέχρι την Παρασκευή θα υπάρχει έκθεση. Η σκέψη μας αυτή τη στιγμή είναι στον Κώστα, περιμένουμε ένα θαύμα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Εμείς δεν είμαστε εδώ για να καλέσουμε σε κινητοποιήσεις, αυτοί που προκαλούν δεν αναφέρονται στο περιστατικό αλλά στην απόπειρα συγκάλυψης από την ΕΛ.ΑΣ. Όταν υπάρχει μόνο μία ανακοίνωση της Αστυνομίας, στην οποία αναφέρεται ότι υπήρχε δήθεν προσπάθεια εμβολισμού της μηχανής των αστυνομικών και δεν αναφέρεται καν ο τρόπος και ο λόγος που το παιδί δέχτηκε πυροβολισμό, αυτό και μόνο σημαίνει συγκάλυψη», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του 16χρονου προσήλθε στο γραφείο του Α’ τακτικού ανακριτή Θεσσαλονίκης, που χειρίζεται την υπόθεση, για να δηλώσουν παράσταση πολιτικής αγωγής προς υποστήριξη της κατηγορίας σε βάρος του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ.

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook