Δίκη Τοπαλούδη: Την Παρασκευή ανακοινώνεται η απόφαση του δικαστηρίου

δίκη-τοπαλούδη-την-παρασκευή-ανακοι-1041097

Την απόφασή του για τους δυο κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, ανακοινώνει το μεσημέρι της Παρασκευής το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Την Πέμπτη ολοκλήρωσαν τις αγορεύσεις τους οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που οι τόνοι ανέβηκαν στη δίκη.

Μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων δευτερολόγησε η εισαγγελέας της έδρας, η οποία έχει επικριθεί από τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας Δημήτρη Βερβεσό, για τα όσα είχε πει στην αγόρευση της στη δίκη για το ρόλο των δικηγόρων στην ανεύρεση της αλήθειας.

Η εισαγγελέας, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι σέβεται και υπολήπτεται το δικηγορικό λειτούργημα και ότι οι δικηγόροι είναι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης. Πάντως, μίλησε εισβολή συμβούλων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στην αίθουσα του δικαστηρίου και για «πογκρόμ Βερβεσού».

«Οι δικηγόροι είναι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης, θα αναδείξουν ότι είναι καλό για τον πελάτη του. Τι κάνουμε εδώ τόσους μήνες; Προσπαθούμε να βρούμε την αλήθεια», είπε η εισαγγελέας.

Πηγή:protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook