Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Ένταση ανάμεσα στην Ελπίδα Νίνου και τη Λένα Δροσάκη – «Έσπρωξε τη μητέρα μου» είπε ο γιος του ηθοποιού

δίκη-πέτρου-φιλιππίδη-ένταση-ανάμεσα-1454056

Μεγάλη ένταση επικράτησε σήμερα το πρωί, Παρασκευή (27/5), έξω από την δικαστική αίθουσα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου εκδικάζεται η υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος και κατηγορείται για βιασμούς και απόπειρα βιασμού σε βάρος συναδέλφων του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό», πρωταγωνίστριες του περιστατικού ήταν η Λένα Δροσάκη- η μία από τις κατηγόρους του Πέτρου Φιλιππίδη, και η σύζυγος του κατηγορούμενου, Ελπίδα Νίνου. Μάλιστα, στο εν λόγω συμβάν, θέση πήρε και ο γιος του ηθοποιού, Δημήτρης Φιλιππίδης.

Όλα συνέβησαν έξω από την αίθουσα που περίμεναν, σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του ΑΝΤ1, η σύζυγος του κατηγορούμενου, Ελπίδα Νίνου, η Λένα Δροσάκη καθώς και άλλοι μάρτυρες των δύο πλευρών, των οποίων η παρουσία εντός της δικαστικής αίθουσας απαγορεύεται.

«Αυτή η κυρία έσπρωξε την μητέρα μου»

Όταν ο Δημήτρης Φιλιππίδης βγήκε από τη δικαστική αίθουσα, η μητέρα του τού είπε ότι η ηθοποιός την έσπρωξε. Αμέσως, Δημήτρης Φιλιππίδης πλησίασε έναν αστυνομικό και μαζί κινήθηκαν προς το μέρος της Λένας Δροσάκη λέγοντας πως «Αυτή η κυρία έσπρωξε τη μητέρα μου στον διάδρομο».

Από την πλευρά της η Λένα Δροσάκη απάντησε ότι απλά περπατούσαν στον διάδρομο και ακούμπησαν η μία την άλλη ενώ περπατούσαν.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook