Δίκη Φιλιππίδη: «Όρμησε πάνω μου σαν άγριο θηρίο» – Σοκάρει γυναίκα που τον καταγγέλλει για απόπειρα βιασμού

δίκη-φιλιππίδη-όρμησε-πάνω-μου-σαν-άγ-1411511

Αύριο θα συνεχιστεί η κατάθεση της δεύτερης κοπέλας που καταγγέλλει τον Πέτρο Φιλιππίδη για απόπειρα βιασμού της από τον ηθοποιό το 2010. Η μάρτυρας δεν κατάφερε να ολοκληρώσει σήμερα την κατάθεσή της λόγω έντονης συγκινησιακής φόρτισης.

«Βρίσκομαι σε μεγάλη ένταση, ανεβαίνουν οι σφυγμοί μου» είπε την τρίτη φορά που ξεκίνησε να περιγράφει την εις βάρος της πράξη. Αναφερόμενη σε αυτή είπε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης «όρμησε πάνω μου κυριολεκτικά σαν άγριο θηρίο και άρχισε να με φιλάει στο λαιμό, στα μάγουλα, στο πρόσωπο. Του φώναζα «σας παρακαλώ σταματήσετε!». Δεν σταματούσε και μου έλεγε χυδαία λόγια. Εγώ προσπαθούσα να τον απωθήσω. Με πίεζε με τα χέρια του, με χάιδευε στο στήθος, στα γεννητικά όργανα, στα πόδια. Ήταν μια πάλη. Ήταν αδύνατο να τον απωθήσω. Τότε ήταν πολύ πιο εύσωμος. Μου φαινόταν τεράστιος. Κουνιόμουν ασταμάτητα γιατί δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Πίεζε στον καναπέ τα πόδια μου με τα πόδια του….κάποια στιγμή άφησε τα χέρια του κι έβγαλε το φανελάκι του. Είχε βγάλει έξω τα γεννητικά του όργανα. Μέσα στην πάλη με ακούμπαγε» είπε η μάρτυρας και σταμάτησε ξανά.

Αναφερόμενη νωρίτερα στην επίμαχη ημέρα είπε πως είχε κανονίσει να δει μια φίλη της πριν το θέατρο, αλλά το ακύρωσε καθώς ο Φιλιππίδης την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε να πάει πριν την παράσταση. «Μου είχε αναφέρει για ένα ρόλο στη σειρά «Λάκης ο γλυκούλης» στην οποία έπαιζε. Είχα χαρεί παρά πολύ. Καταλάβαινα ότι η πολύ θετική αντιμετώπιση του ήταν επειδή πήγα συστημένη, αλλά και επειδή θεωρούσε ότι είμαι πολύ καλή ηθοποιός. Μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μου είχε δώσει κείμενο της παράστασης. Εκείνη την ημέρα λοιπόν μου είπε έλα πιο νωρίς για να σου δώσω το κείμενο της παράστασης και του σεναρίου της σειράς. Ήταν αστείο να αμφισβητήσω ότι μπορεί ένας τόσο μεγάλος ηθοποιός να με βάλει σε σειρά που πρωταγωνιστεί και σκίζει.» Όταν έφτασε βρήκε κλειστό το θέατρο καθώς ήταν πρωί και ο ηθοποιός την καθοδήγησε να μπει από την πίσω πόρτα.

«…Πήγαμε στο καμαρίνι και μου λέει βγάλε το παλτό σου. Λέω θα το φορέσω λίγο ακόμα γιατί κρυώνω…Με ρώτησε αν θέλω να πιώ κάτι….Ύστερα από λίγο μου λέει να βγάλω το παλτό για να μου δείξει κάτι. Τότε ένιωσα το χέρι του να με αγκαλιάζει. Αστραπιαία σηκώθηκε και πήγα πίσω στον καναπέ επικαλούμενη ότι με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου. Έκανα ότι μιλάω μαζί της και του είπα ότι πρέπει να φύγω γιατί δήθεν κάτι της συνέβη. Μου λέει «καλά, καλά κάθισε λίγο να τελειώσουμε». Κάθισα στον καναπέ με σκοπό να φύγω. Ήρθε δίπλα μου στον καναπέ και από εκεί ξεκίνησε ένας εφιάλτης».

Ο «Θείος Πέτρος»

Η μάρτυρας περιέγραψε στο δικαστήριο και προηγούμενες συναντήσεις τους όπου συζητούσαν διάφορα με τον ηθοποιό να της λέει: «Εγώ θα είμαι για σένα ο θείος Πέτρος. Ο μέντορας σου». Μου ζήτησε να παρακολουθήσω την παράσταση από τις κουίντες αλλά να μην πω τίποτα για αντικατάσταση. Του λέω «μα τι θα πω; Μόνο οι ηθοποιοί βρίσκονται την ώρα της παράστασης εκεί. Η κοπέλα που θα την αντικαταστήσω δεν το ξέρει;». Μου τα μάσησε εκεί, μου είπε ότι είχε προβλήματα μαζί της. Εγώ το πήρα ως εντολή. Ένιωθα ως μαθήτρια και ότι είχα δάσκαλο ένα πετυχημένο σκηνοθέτη… Στις κουίντες είδα για πρώτη φορά κάποιους ανθρώπους της παράστασης. Εκεί άρχισε να με πιάνει και μου έδειχνε τις εισόδους των ηθοποιών ή μια κίνηση και πιάνοντάς με με μετακινούσε. Μου φαινόντουσαν απόλυτα φυσιολογικές. Κάποια στιγμή μου είπε «μυρίζεις ωραία».

Ένα ωραίο σχόλιο. Τίποτα μέχρι τότε δεν μου έδειχνε ότι μπορεί να με βλέπει ερωτικά. Ένα βράδυ χαιρετηθήκαμε στο θέατρο και πήγαινα από την οδό Σταδίου προς το αυτοκίνητο μου. Με βλέπει με το αμάξι και μου λέει έλα να σε πάω εγώ. Του είπα πως με περίμενε μια φίλη μου γιατί δεν αισθανόμουν καλά, όπως δεν θα αισθανόμουν με κανέναν ξένο. Μπήκα όμως και με άφησε χωρίς να γίνει τίποτα επιλήψιμο».

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook