Δίκη Χρυσής Αυγής – Μάγδα Φύσσα: «Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου, νικήσαμε!»

δίκη-χρυσής-αυγής-μάγδα-φύσσα-ο-παύ-1116703

Είναι η γυναίκα που μαζί της ταυτίστηκε όλη η Ελλάδα. Ήταν η τραγική φιγούρα και εκείνη που κίνησε πραγματικά Γη και Ουρανό για να καταφέρει να αναδείξει την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση.

Με δάκρυα στα μάτια και με τα χέρια να κοιτά στον ουρανό η Μάγδα Φύσσα ύψωσε τα χέρια της και φώναξε προς τον ουρανό: «Παύλο μου, νικήσαμε. Δικαιωθήκαμε!». Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση της Μάγδας Φύσσα στο άκουσμα της απόφασης του δικαστηρίου για τη Χρυσή Αυγή, στο άκουσμα της απόφασης πως η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση και τα στελέχη της, ανάμεσά τους και ο αρχηγός, Νίκος Μιχαλολιάκος, κρίθηκαν ένοχα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η Μάγδα Φύσσα δήλωσε: «Ο Παύλος τα κατάφερε… Γιε μου».

Και το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο ξέσπασε σε χειροκροτήματα.

Προηγουμένως, εγκληματική οργάνωση έκρινε τη Χρυσή Αυγή το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στην απόφαση που ανακοινώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι.

Συγκεκριμένα ένοχοι για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης κρίθηκαν οι Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός, Γιώργος Γερμενής, Ηλίας Παναγιώταρος και Νίκος Παπάς

Παράλληλα ένοχοι για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση κρίθηκαν οι κατηγορούμενοι:

Άγγος

Αποστόλου

Καζαντζόγλου

Καλαρίτης

Μιχαλάρος

Μπαρέκας

Παπαβασιλείου

Παπαδόπουλος

Πόπορη

Ρουπακιάς

Σκιατούνης

Σκάλκος

Στεργιόπουλος

Στράτος

Τσακανίκας

Τσόρβας

Τσαλίκης

Χατζηδάκης

Χρυσαφίτης

Ένοχοι κρίθηκαν επίσης οι 15 από τους 17 κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στη δίκη της Χρυσής Αυγής μετά από 5,5 χρόνια ακροαματικής διαδικασίας και επτά χρόνια μετά τη δολοφονία του Φύσσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook