Δίκη Χρυσής Αυγής: Απορρίφθηκαν τα αιτήματα αναστολής της ποινής

δίκη-χρυσής-αυγής-απορρίφθηκαν-τα-αιτ-1480704

Στην απόρριψη των αιτημάτων αναστολής της ποινής προχώρησε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων και για τους 4 καταδικασθέντες σε πρώτο βαθμό Χρυσαυγίτες. Μάλιστα, στο άκουσμα της απόφασης ο Γιάννης Λαγός ξέσπασε… σε χειροκροτήματα.

Υπενθυμίζεται, ότι σχετικά αιτήματα είχαν υποβάλλει ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, ο πυρηνάρχης του Περάματος Αναστάσιος Πανταζής, ο Ελπιδοφόρος Καλαρύτης και ο Γιώργος Σταμπέλος επικαλούμενοι ανεπανόρθωτη βλάβη από την παραμονή τους στη φυλακή. Σημειώνεται, ότι η εισαγγελέας είχε ζητήσει την απόρριψη των αιτημάτων, απόφαση που υιοθετήθηκε από το δικαστήριο.

«Μετά από 3 χρόνια φυλακής που έχω εκτίσει, για την οποία πιστεύω ότι είμαι μέσα παντελώς άδικα. Αυτή η υπόθεση δεν ξεκίνησε πριν δυο μήνες και μπορεί ένα δικαστήριο να έβγαλε εσφαλμένη απόφαση. Ήταν απόφαση προϊόν εντολών. Υπάρχει βίντεο με το γραμματέα τότε της κυβέρνησης ή ηχητικό με τον πρωθυπουργό να δίνει εντολές, τότε λυπάμαι αλλά εγώ μέχρι τα 40 μου δεν είχα δημιουργήσει κανένα πρόβλημα. Ποια είναι η δικαιοσύνη που βλέπουμε να εφαρμόζεται;» ανέφερε πριν την έκδοση απόφασης του δικαστηρίου και συμπλήρωσε ότι δεν ήταν ύποπτος φυγής ποτέ. «Δολοφόνος είσαι!» φώναξε η Μάγδα Φύσσα.

Στο δικαστήριο βρίσκονται 8 καταδικασμένοι, εκ των οποίων οι 5 κρατούμενοι. Από τους καταδικασμένους ως διευθυντές εγκληματικής οργάνωσης παρών είναι μόνον ο Γιάννης Λαγός.

ertnews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook