Δικαιώνεται ο ΟΦΗ για το «στημένο»!

Βγήκε η απόφαση για την έφεση που είχε καταθέσει ο ΟΦΗ όσον αφορά την ποινή του υποβιβασμού που του είχε επιβληθεί πρωτόδικα για το θέμα του περσινού ματς με τον Αιγινιακό.

Η έφεση που είχε κάνει ο ΟΦΗ εκδικάστηκε και η απόφαση που βγήκε ήταν αθωωτική. Η άψογη λειτουργία της ΠΑΕ ΟΦΗ σε συνεργασία με τους δικηγόρους έφεραν το αποτέλεσμα που όλοι στην διοίκηση της Κρητικής ομάδας πίστευαν.

Όπως αναφέρεται:

Στο απόσπασμα της πειθαρχικής απόφασης σημειώνεται ότι: Απορρίπτεται ως απαράδεκτη η παρέμβαση του Απόλλωνα Σμύρνης. Εξαφανίζει την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας. Αποφαίνεται ότι η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ΠΑΕ Αιγινιακός, Τσάλος, Νώπας, Μαχαιρίδης, Βασ. Λιόλιος, Αθ. Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, δεν τέλεσαν τα πειθαρχικά παραπτώματα των συγκεκριμένων άρθρων του κώδικα δεοντολογίας.

Έτσι φεύγουν τα μαύρα σύννεφα από τον ουρανό του ΒΑΚ. Ως εκ τούτου, ο ΟΦΗ στρέφει την προσοχή μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι όπου με νίκη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή, φτάνει πολύ κοντά και στην αγωνιστική παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Πηγή: kingsport.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ