«Δικαίωμα στην απεξάρτηση μόνο για τα παιδιά των Αρίστων, η πλέμπα ας ψοφήσει»

δικαίωμα-στην-απεξάρτηση-μόνο-για-τα-465211

Με μία καυστική ανάρτηση ο τραγουδοποιός, Δημήτρης Μητσοτάκης, καταγγέλλει τις αλλαγές που ήδη έχουν ξεκινήσει και θα συνεχιστούν στο ΚΕΘΕΑ, οι οποίες έχουν προκαλέσει και σχετικές διαμαρτυρίες στα social media

Ο τραγουδοποιός, Δημήτρης Μητσοτάκης, ο οποίος διδάσκει μουσική στο ΚΕΘΕΑ εδώ και 27 χρόνια, στο πλαίσιο των δημιουργικών δραστηριοτήτων των μελών, καταγγέλλει τις αλλαγές που ήδη έχουν ξεκινήσει και θα συνεχιστούν στο Κέντρο Απεξάρτησης.

Υπενθυμίζουμε πως το 2019 αντικαταστάθηκε το εκλεγμένο κι άμισθο ΔΣ με ένα άλλο κομματικά ελεγχόμενο, ενώ οι νέες αλλαγές «συρρικνώνουν θεραπευτικά και επιστημονικά το ΚΕΘΕΑ, μειώνοντας κατά το ένα τρίτο τις μονάδες πρώτης γραμμής μέσω συγχωνεύσεων ενώ ενισχύει τη γραφειοκρατία και τον συγκεντρωτισμό, διογκώνοντας τις κεντρικές και διοικητικές του υπηρεσίες», όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι.

Διαβάστε την ανάρτηση του:

«Στο ΚΕΘΕΑ διδάσκω μουσική, στα πλαίσια των δημιουργικών δραστηριοτήτων των μελών, εδώ και 27 χρόνια. Το να μιλήσω για την προσφορά των κοινοτήτων στους θεραπευόμενους είναι περιττό, αρκεί να απαριθμήσω τους ανθρώπους που έχω δει να ανασταίνονται και να ξαναζούν καθαροί, κάνοντας δικές τους οικογένειες, δικά τους όνειρα, βάζοντας νέους στόχους σε μια ζωή απαλλαγμένη από τον εφιάλτη των ουσιών» αναφέρει, προσθέτοντας ότι «το ότι πάνε να χτυπήσουν αυτή τη δωρεάν κρατική προσφορά είναι το λιγότερο χυδαίο, σε μια εποχή που η λαίλαπα των εξαρτήσεων ολοένα και φουντώνει λόγω των εξαιρετικά δύσκολων οικονομικών και κοινωνικών συνθηκών και όχι μόνο.

Φαίνεται όμως ότι τα κέρδη από τα έσοδα στο χώρο της Απεξάρτησης είναι πολλά για να μην τα καρπώνονται ιδιώτες. Δικαίωμα στην απεξάρτηση θα έχουν μόνο τα παιδιά των Αρίστων που οι γονείς τους έχουν οικονομική επιφάνεια. Ναι, μην εκπλήσσεστε, η πρέζα υπάρχει και στα καλύτερα σπίτια. Η πλέμπα ας ψοφήσει ή ας πιει μεθαδόνη…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook