Διήμερη εξόρμηση στο Γαϊδουρονήσι από τον Ορειβατικό Σύλλογο Χανίων

διήμερη-εξόρμηση-στο-γαϊδουρονήσι-απ-930697

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει διήμερη εξόρμηση στην νοτιοανατολική πλευρά του νησιού μας. σε μία από τις τελευταίες «καλοκαιρινές» αποδράσεις της χρονιάς, στο μοναδικό νησάκι της Χρυσής ή Γαϊδουρονήσι, που ανήκει στον νομό Λασιθίου, το

Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου 2019.

Η προσέγγιση στο νησί θα γίνει από το λιμάνι της Ιεράπετρας και η διανυκτέρευση θα γίνει στο ύπαιθρο με ατομικά εφόδια. Το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων στο νησί περιλαμβάνει προαιρετικές πεζοπορίες για να γνωρίσουν οι συμμετέχοντες το σπάνιο δάσος του λιβανέζικου κέδρου και τις υπόλοιπες ομορφιές που φιλοξενεί το νησί, ή απλά κολύμπι και

ξεκούραση στις όμορφες παραλίες του.

Επίσης σύμφωνα με την σχετική άδεια για την επίσκεψη μας αυτή από το αρμόδιο Δασαρχείο θα πραγματοποιήσουμε δενδροφύτευση μικρής έκτασης με μικρά δενδρύλλια, όπως αλμυρίκια και κέδρους.

Αναχώρηση από τα γραφεία του Συλλόγου πολύ πρωί το Σαββάτο κι επιστροφή αργά το απόγευμα της επόμενης ημέρας.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, κάθε βράδυ από τις 21:00 έως τις 23:00, τηλ. 28210 44647 ή και στην ιστοσελίδα μας www.eoshanion.gr.

Αρχηγοί της εξόρμησης είναι οι κ.κ. Νεκτάριος Τζεγιαννάκης και Μαρία Λεωνιδάκη. Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται μόνο με προσωπική παρουσία των ενδιαφερόμενων και με την πληρωμή προκαταβολής, μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης 03/10.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook