Διήμερη εκδήλωση Οδικής Ασφάλειας με τίτλο “Garage Days” στα Χανιά | Photo

Διήμερο Οδικής Ασφάλειας με τίτλο “Garage Days” διοργανώνουν από 8-9 Φεβρουαρίου 2020 στην αποθήκη ξυλείας Παπαδομανωλάκη (Σικολιά Χανίων) τα Κόκκινα Φεγγάρια show, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Καθ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, που είναι κατάλληλη για να την παρακολουθήσουν και παιδιά, θα υπάρχει έκθεση με θέμα moped and scooter, όπου θα εκτεθούν μοτοσυκλέτες μικρού κυβισμού και σκούτερ.

Πρόγραμμα

Σάββατο (οι πόρτες ανοίγουν στις 17.00)

18.00 Καλώς όρισμα από τον Ξενοφώντα Βορδόνη. Ο κ. Βορδόνης είναι ίσως είναι ο αρχαιότερος χρονομέτρης αγώνων στην Ελλάδα και εμπλέκεται εδώ και δεκαετίες με τα μηχανοκίνητα αθλήματα.

18.30 Ψυχισμός του δικυκλιστή πριν και μετά το ατύχημα, συζήτηση για την κίνηση των πεζών με την Κλαίρη Κεκάκη.
Η κ. Κεκάκη υπήρξε αγωνιζόμενη αυτοκινήτου, είναι συλλέκτης, μιλάει στην τηλεόραση για θέματα οδικής ασφαλείας, ενώ διαθέτει και σχολή οδηγών.

20.00 Φρένα, ιστορική αναδρομή και λειτουργία με τον Αντώνη Βαρβούνη. Ο κ. Βαρβούνης είναι πολύπειρος μηχανικός, ενώ η καριέρα του ξεκινάει απ την Γαλλία.

21.30 Το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον της σηματοδότησης με τον Γαβριήλ Μαρινάκη. Ο κ. Μαρινάκης είναι προϊστάμενος σηματοδότησης του Δήμου Χανίων και εξελίσσει σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης και ευρωπαϊκή χρηματοδότηση, έναν νέο σηματοδότη με αισθητήρες άνθρακα. Είναι επίσης συλλέκτης οχημάτων και γραμματέας του συλλόγου ΣΙΠΑΚ.

Κυριακή (οι πόρτες ανοίγουν στις 10.00)

10,30 Σύντομος χαιρετισμός από το Θανάση Μουρίκη. Ο κ. Μουρίκης είναι δημοσιογράφος ειδικού τύπου, παρουσιαστής της εκπομπής Moto in Action αλλά και της μέχρι πρόσφατα ραδιοφωνικής εκπομπής “στον αέρα της μοτοσυκλέτας “, ενώ είναι μηχανικός και υπήρξε αγωνιζόμενος.

11.00 Λειτουργία δίχρονου κινητήρα με τον  Γεώργιο Νισταζάκη. Ο κ. Νισταζάκης είναι πολυνίκης μηχανικός μοτοσυκλέτας.

12.00 Γιατί συμβαίνουν τα τροχαία ατυχήματα και πως να μην εμπλακείτε ποτέ σ αυτά με το Θανάση Χούντρα ( Riding Schooll).  Ο κ. Χούντρας είναι εκπαιδευτής οδήγησης μοτοσυκλέτας, δημοσιογράφος μοτοσυκλέτας με παρουσία σε πολλές εκπομπές αλλά και περιοδικά, ενώ υπήρξε παγκοσμίου επιπέδου αναβάτης αγώνων τύπου enduro.

14.30 παρουσίαση της έκθεσης απ τον Ιωάννη Αλεξανδράκη
Ο κ. Αλεξανδράκης είναι bloger μοτοσυκλέτας, παρουσιαστής στα Κόκκινα Φεγγάρια, παλιός αγωνιζόμενος ενώ είναι κι ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης.

17.00 Πέρας εκδηλώσεως

Την εκδήλωση υποστηρίζουν οι εξής:

MOTORCYCLE REPUBLIK Ελληνικό μουσείο μοτοσυκλέτας
MOTO in ACTION
RIDING SCHOOL Thanasis Choundras
VESPA CLUB CHANIA

Την εκδήλωση βοηθούν οι εξής:
ΠΑΠΑΔΟΜΑΝΩΛΑΚΗ (Ξυλεία)
ADVENTURE MOTO ( εμπορία σέρβις μοτο)
ΜOTOMANIAC ( ανταλλακτικά)
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΚΗΣ (ζαχαροπλαστείο )
PORTO VENEZIANO HOTEL
CHANIA RPINT ROINT
Xact Ασφάλειες
ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ηλεκτρονικές εφαρμογές)
ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

zarpanews.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ