Διγαλάκης: «Το αποτέλεσμα των εκλογών συνιστά πολιτική δικαίωση του Κυριάκου Μητσοτάκη – Τα Χανιά και η προκοπή τους θα συνεχίσουν να μας συνδέουν»

διγαλάκης-το-αποτέλεσμα-των-εκλογών-1480658

Δήλωση για το αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου έκανε ο υποψήφιος Βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Διγαλάκης.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου 2023 συνιστά μια μεγάλη νίκη της ΝΔ και μια προσωπική πολιτική δικαίωση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Είναι ένα αποτέλεσμα που καταδεικνύει ότι οι Ελληνίδες και οι Έλληνες επέλεξαν το σχέδιο και την ελπίδα, για να συνεχίσει η χώρα να πορεύεται μπροστά, σταθερά και τολμηρά.

Ευχαριστώ από καρδιάς όλες τις Χανιώτισσες και όλους τους Χανιώτες που με στήριξαν με την ψήφο τους. Τα Χανιά και η προκοπή τους θα συνεχίσουν να μας συνδέουν».

zarpanews.gr

One thought on “Διγαλάκης: «Το αποτέλεσμα των εκλογών συνιστά πολιτική δικαίωση του Κυριάκου Μητσοτάκη – Τα Χανιά και η προκοπή τους θα συνεχίσουν να μας συνδέουν»

  1. Oταν λετε : προκοπη του τοπου, εννοειται και τα υπολοιπα κτιρια που εχετε κατα νου να πουλησετε στους ιρακινους? Οπως την περιουσια του πολυτεχνειου? Πιστευω πως τα Χανια δεν χρειαζονραι τετοια …….προκοπη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook