Διγαλάκης: «Διαρκής πυλώνας της πατρίδας τα Σώματα Ασφαλείας» | Photos

διγαλάκης-διαρκής-πυλώνας-της-πατρί-882862

«Η ασφάλεια είναι προϋπόθεση για την ίδια τη Δημοκρατία και κατά συνέπεια αποτελεί πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας να φροντίζει για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών της».

Αυτό επεσήμανε ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, πρώην πρύτανης του Πολυτεχνείου Κρήτης, καθηγητής Βασίλης Διγαλάκης, ο οποίος επισκέφθηκε τόσο το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων, όσο και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων, όπου συναντήθηκε με την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. στα Χανιά και στην Κρήτη και με τον διοικητή της Πυροσβεστικής στα Χανιά, παρουσία αρκετών πυροσβεστών, από τους οποίους ενημερώθηκε αναλυτικά για τα προβλήματα, τις ανάγκες και τις ελλείψεις.

Ο κ. Διγαλάκης διαπίστωσε και εκ του σύνεγγυς ότι είναι απολύτως αναγκαία η ενίσχυση της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τον απαιτούμενο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Παράλληλα, επανέλαβε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για ανανέωση του στόλου της ΕΛ.ΑΣ. με την αγορά νέων περιπολικών, και για την απόκτηση νέων αλεξίσφαιρων γιλέκων, ενώ σημείωσε ότι το αίτημα των πυροσβεστών για την απόκτηση κλιμακοφόρου οχήματος στα Χανιά, το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να επιχειρεί σε πολύοροφα κτίρια, είναι εύλογο και θα πρέπει να ικανοποιηθεί.«Τα Σώματα Ασφαλείας αποτελούν έναν σημαντικό πυλώνα της κοινωνίας και της πατρίδας μας και θα πρέπει να έχουν την ουσιαστική και έμπρακτη στήριξη της Ελληνικής Πολιτείας, καθώς ο ρόλος τους είναι εξαιρετικά σημαντικός και πολύπλευρος. Αυτό προϋποθέτει διαρκή επικοινωνία και ειλικρινή διάλογο, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων και την ενίσχυσή τους, σε τακτά χρονικά διαστήματα, με τον απαιτούμενο υλικοτεχνικό εξοπλισμό, που θα κάνει τη δουλειά τους ποιοτικότερη, καλύτερη και ασφαλέστερη», δήλωσε ο κ. Διγαλάκης.zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook