Διεθνές συνέδριο στα Χανιά για την Αραβοκρατία στην Κρήτη

διεθνές-συνέδριο-στα-χανιά-για-την-αρα-817461

Η Ιστορική, Λαογραφική και Αρχαιολογική Εταιρεία Κρήτης, το Ινστιτούτο Ελληνοανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών, το Κέντρο Κρητικής Λογοτεχνίας, η

Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης και η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων οργανώνουν, στο Κολυμπάρι Χανίων, στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, την Παρασκευή 29, το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, Διεθνή Επιστημονική Συνάντηση για την Αραβοκρατία στην Κρήτη ( 825/6 – 961 ) [ Μετακινήσεις και μετοικεσίες λαών στην Ανατολική Μεσόγειο, την Ερυθρά Θάλασσα και τον Ινδικό Ωκεανό από την αρχαιότητα έως τη σύγχρονη εποχή ].

Στη Διεθνή αυτή Επιστημονική Συνάντηση, Συνέδριο, θα λάβουν μέρος και θα φωτίσουν με τις ανακοινώσεις τους μία όχι πολύ γνωστή περίοδο της Ιστορίας οι εγκυρότεροι ιστορικοί, αρχαιολόγοι και άλλοι επιστήμονες από την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.

Η συνάντηση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης.

zarpanews.gr

One thought on “Διεθνές συνέδριο στα Χανιά για την Αραβοκρατία στην Κρήτη

  1. Μπραβο σε ολους τους φορείς που διοργανώνουν ένα τόσο σημαντικό συνεδριο στα Χανια….Ειδικά για μια περιοδο οπως αυτη της κατοχης της Κρητης από του Αραβες της Ανδαλουσιας της Ισπανιας κ την ιδρυση του Εμιρατου της Κρητης….κ την απελευθέρωση της από τον Νικηφορο Φωκα…Ας ελπισουμε ότι θα πραγματοποιηθουν κ στο μελλον κ αλλα τετοια συνεδρια!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook