Διέρρηξαν κατάστημα αθλητικών, άρπαξαν πάνω από 200 παπούτσια κι έπειτα αντίκρισαν την αλήθεια

διέρρηξαν-κατάστημα-αθλητικών-άρπαξ-1685654

Οι αστυνομικές αρχές του Περού αναζητούν τρία άτομα που διέρρηξαν σε κατάστημα αθλητικών ειδών και άρπαξαν από τα ράφια του περισσότερα από 200 παπούτσια.

Η κλοπή σημειώθηκε σε κατάστημα στην πόλη Ουανκάγιο και οι δράστες πίστεψαν ότι πέτυχαν διάνα, μέχρι που κατάλαβαν πως όλα τα αθλητικά παπούτσια που έκλεψαν ήταν για το δεξί πόδι, κανένα ζευγάρι.

Σύμφωνα με το BBC, ο ιδιοκτήτης του καταστήματος εκτίμησε ότι η αξία του κλεμμένου εμπορεύματος είναι περίπου 12.000 ευρώ, αλλά οι δράστες ούτε θα μπορέσουν να μεταπωλήσουν τα παπούτσια ή να τα χρησιμοποιήσουν οι ίδιοι. Η μπάζα για εκείνους, τελικά, δεν ήταν τόσο καλά…

Οι κινήσεις τους, δε, καταγράφηκαν από την κάμερα ασφαλείας και στα πλάνα φαίνονται να σπάνε την κλειδαριά στη μέση της νύχτας και να μεταφέρουν κουτιά με παπούτσια, διαφόρων μαρκών, σε ένα τρίκυκλο.

Ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας σχολίασε πως «έχουμε συγκεντρώσει στοιχεία στο σημείο. Το παράξενο σε σχέση με αυτή την κλοπή είναι πως τα παπούτσια που εκλάπησαν ήταν όλα δεξιά». «Με τα πλάνα και τα δακτυλικά τους αποτυπώματα, θα μπορέσουμε να εντοπίσουμε αυτά τα άτομα» κατέληξε.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook