«Διέγραψε» τον Χρυσοχοΐδη ο Μητσοτάκης…

Τέσσερις ολόκληρες ευκαιρίες είχε την περασμένη Κυριακή ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πει μία κουβέντα για τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Θα μπορούσε, μ’ άλλα λόγια, να… μετριάσει τον απόηχο από την ηχηρή έξοδό του από την κυβέρνηση ή, έστω, να πει μία καλή κουβέντα.

Ωστόσο, παρότι τέσσερις φορές δόθηκε, από δημοσιογραφικές ρωτήσεις, ευκαιρία στον πρωθυπουργό να πει μία κουβέντα για τον τέως υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν «σπατάλησε» ούτε μία λέξη για τον Χρυσοχοΐδη.

Μάλιστα, όταν δέχθηκε ευθέως την ερώτηση «γιατί απομάκρυνε τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη» και επέλεξε να «στρίψει» δια του αρραβώνος, τότε ο δημοσιογράφος τού επισήμανε πως δεν απάντησε και η απόκριση ήταν… πληρωμένη.

«Αυτό δε σας το απάντησα γιατί δεν έχω την πρόθεση να σας απαντήσω», είπε κοφτά ο πρωθυπουργός, με πολλούς πλέον στη ΝΔ να εικάζουν ότι ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δε θα βρει θέση ούτε στα «γαλάζια» ψηφοδέλτια…

matrix24.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΧΝΗ,
    ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ, ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ…
    ΜΠΡΕ ΤΑ ΒΟΘΡΟΚΑΝΑΛΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ (ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΠΑΥΛΗΣ) ΔΕΝ ΕΠΛΕΚΑΝ ΤΟ ΕΓΚΩΜΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΥ ΠΕΤΥΧΕΣΜΕΝΟΥ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΠΟΥ ΠΑΤΑΞΕ ΤΗΝ ΑΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΩΝ, ΕΒΑΛΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΜΕ 5.000 ΡΟΥΣΦΕΤΟΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΩΝ??????
    ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ…
    ΜΠΡΕ Ο ΚΑΚΟΥΛΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ??????

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ