Διχάζει ο TikToker που μοιράζει λεφτά σε άστεγους – Το κάνει για να βοηθήσει ή για τα views;

διχάζει-ο-tiktoker-που-μοιράζει-λεφτά-σε-άστε-1360460

Έχει γίνει viral αλλά έχει διχάσει σχετικά με τις προθέσεις του

Αίσθηση έχουν προκαλέσει στο TikTok τα βίντεο που ανεβάζει ένας άνδρας, ο οποίος προσφέρει μετρητά χρήματα σε άστεγους. Ο Peter Bond μοιράζεται συχνά βίντεο, τα οποία έχουν γίνει viral. Σε αυτά δίνει στοίβες χρημάτων σε άστεγους και εξαφανίζεται, ενώ οι παραλήπτες προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι τους έχει συμβεί.

Ο Bond έχει περισσότερους από 375 χιλιάδες ακόλουθους στο TikTok και τα βίντεο που ανεβάζει συνήθως έχουν πάνω από 1 εκατομμύριο προβολές.

@pterbondYou’re welcome 🙂♬ Thinking Out Loud – Piano Instrumental – Piano Man Sam

Ο λογαριασμός που έχει δημιουργήσει στο TikTok είναι αφιερωμένος στο να χαρίζει και πάλι τη ζωή σε ανθρώπους που συναντά στον δρόμο. «Δεν μπορείς να τους βοηθήσεις όλους, αλλά ο καθένας μπορεί να βοηθήσει κάποιον», έγραφε σε μία από τις λεζάντες, σε βίντεο που είχε ανεβάσει.

Στο συγκεκριμένο βίντεο, ο Bond φαίνεται να δίνει σε έναν άστεγο μετρητά που βρίσκονται μέσα σε μια συσκευασία γεύματος. Η αντίδραση του άστεγου είναι πέρα για πέρα συγκινητική. «Τι γίνεται, πεινάς;», ρωτάει ο Bond τον άστεγο. «Σου πήρα κάτι να φας», του λέει και του δίνει την συσκευασία με το φαγητό που είναι γεμάτη χαρτονομίσματα.

@pterbondYou can’t help everyone, but everyone can help someone ?

♬ original sound – Peter Bond

Πολλοί χρήστες του TikTok αποθεώνουν τον Bond για τις πράξεις του. «Απίστευτα φοβερός και καλός άνθρωπος, καλά Χριστούγεννα», έγραψε κάποιος σε ένα από τα βίντεο που είχαν ανέβει στις γιορτές. «Να σε έχει ο Θεός καλά, να σε ευλογεί, να σε προστατεύει, να σε κάνει ευτυχισμένο και να κάνει την καρδιά σου χαρούμενη. Είσαι ένας αξιόλογος άνθρωπος», έγραψε κάποιος άλλος.

Υπάρχουν όμως και αυτοί που αμφισβητούν τις προθέσεις του TikToker θεωρώντας ότι τα βίντεο αυτά εξυπηρετούν άλλους σκοπούς, αφού βλέπουν άστεγους ανθρώπους, καλοντυμένους και με παπούτσια Jordan. «Άστεγοι με καλό ντύσιμο. Χμμ κάτι ύποπτο μου κάνει αυτό», σχολίασε κάποιος.

plus.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook