Διασωληνωμένη στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Κρητικιά γιατρός – Δεν ήταν εμβολιασμένη

διασωληνωμένη-στην-μεθ-covid-του-νοσοκομε-1138657

Στη ΜΕΘ Covid του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου νοσηλεύεται Κρητικιά γιατρός μικροβιολόγος, από την ενδοχώρα του νομού Ηρακλείου, η οποία προσεβλήθη από τον κορονοϊό. Η γιατρός η οποία υποφέρει από υποκείμενα νοσήματα δεν είχε εμβολιαστεί.

Η μικροβιολόγος εισήχθη στην κλινική covid του νοσηλευτικού ιδρύματος στις 4 Αυγούστου.

Ωστόσο, πριν από λίγες ημέρες η κατάσταση της υγείας της άρχισε να επιδεινώνεται και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στην εντατική και εν συνεχεία η διασωλήνωσή της.

Η γιατρός παραμένει διασωληνωμένη ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι σταδιακά αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία για την αφύπνισή της.

Υπενθυμίζεται πως είναι το δεύτερο περιστατικό ανεμβολίαστου γιατρού σε επίπεδο Κρήτης που νοσηλεύεται σε ΜΕΘ covid.

Το πρώτο περιστατικό αφορούσε σε 45χρονο γιατρό από την Κύπρο ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ covid του ΠΑΓΝΗ.

cretalive.gr

2 thoughts on “Διασωληνωμένη στην ΜΕΘ Covid του νοσοκομείου Κρητικιά γιατρός – Δεν ήταν εμβολιασμένη

  1. Γρίπη κόλλησε καραγκιοζηδες που τη μετονομάσατε σε κορωνοιό. Τους αφήνετε σπίτι μέχρι να πάθουν πνευμονια (ηλικιωμένοι και άνθρωποι με υποκείμενα νοσήματα πάντα ) και μετά τους βάζετε στο νοσοκομείο με άλλους επίσης γριπιασμένους να φορτίσουν περισσότερο με τη γριππη και στη συνεχεια διάσωλήνωση και καλό παράδεισο.
    Προσέχτε πως μας δίνουν τόσες λεπτομέρειες για τη γιατρό ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗΣ. !! Θα μπορούσα να στοιχηματίσω ότι εκτός τα υποκείμενα νοσήματα είναι και μεγάλης ηλικίας και ότι επίσης το αποτέλεσμα της νοσηλείας της θα είναι δυσάρεστο γιατί χρειαζωντε μια γιατρό στα θύματα για να αποκτήσει δράκο το παραμύθι του εμβολίου. Ο νοών νοείτο. Αναμένουμε τη συνεχεια ευχωμενοι γρήγορη και καλή ανάρρωση στην συντοπίτισσα επιστήμονα.
    Επίσης ας σταθούμε στο γεγονός ότι η γιατρός σαν μικροβιολόγος και η πλέον κατάλληλη να αποφασίσει για εμβόλιο το αρνήθηκε κατηγορηματικά. Εκτός αν ο κοπρίτης πρωθυπουργός ξέρει καλύτερα περί μικροβίων και ιούς.

  2. Πες τα Χρυσοστομε…. Έτσι έχουν ξεκανει κόσμο και κοσμακη…. Ευτυχώς όλο και περισσότεροι γιατροί αρχίζουν και μιλάνε για το τι πραγματικά συμβαίνει….
    Θα πρέπει όσοι νοσούν σε συνεννόηση με τους γιατρούς τους, να προσπαθούν πάση θυσία να αποφεύγουν τα νοσοκομεία…
    Περαστικά στη γιατρό που νοσηλεύεται και σε όλους τους ανθρώπους που νοσούν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook