Διάσημος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: Οι γυναίκες μου πετούσαν τηλέφωνα μέσα στο σακάκι

διάσημος-έλληνας-ηθοποιός-αποκαλύπτ-1073790

Πάντα είχε κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο και όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο Mega παλαιότερα, πριν 8 με 10 χρόνια του πετούσαν τηλέφωνα μέσα στο σακάκι, αλλά τώρα οι περισσότερες γυναίκες γνωρίζοντας ότι έχει οικογένεια και παιδιά δείχνουν ένα τακτ.

Ο λόγος για τον Γιάννη Στάνκογλου ο οποίος λέει: «η ομορφιά είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί. Είμαι ένας άνθρωπος που και τα ξενύχτια μου θα κάνω, και θα δω τον εαυτό μου στον καθρέφτη και θα πω θεέ μου…» ανέφερε. «Είναι η πρώτη φορά που φέτος, έρχονται και μου μιλάνε άνδρες και μου λένε για την δουλειά. Βλέπουν και οι άνδρες το σίριαλ φαίνεται, ποτέ πριν δεν μου μιλούσαν» πρόσθεσε.

«Δεν ήμουν ο ωραίος του σχολείου… ήθελα τη Λίτσα και δεν με ήθελε» είπε για τα χρόνια του Γυμνασίου.

Ως προς τον θαυμασμό που δέχεται, είπε πως εκείνο που αντιλαμβάνεται πλέον είναι η αγάπη του κόσμου για τη δουλειά του. «Πολλοί έρχονται και μου μιλούν για τις δουλειές που κάνω, ενώ αρκετοί ταυτίζονται με τους ρόλους που παίζω. Μου λένε τι να κάνω στη συνέχεια του σίριαλ που παίζω. Ειδικά τώρα με τις Άγριες Μέλισσες που είναι καθημερινή και την βλέπουν πάρα πολλοί, έρχονται και μου λένε τι έκανες στην Ελένη, μην την αφήσεις και τέτοια. Παίρνω πολλή αγάπη και απολαμβάνω την αναγνωρισιμότητα όσο χρειάζεται. Είχα 10 χρόνια να κάνω τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει το σταριλίκι».

«Τώρα προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου» κατέληξε.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook