Διάσημη Youtuber έχασε τη ζωή της σε δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι – Το τελευταίο της βίντεο και το τελευταίο ταξίδι στη Μύκονο

διάσημη-youtuber-έχασε-τη-ζωή-της-σε-δυστύχημ-892702

Την τελευταία της πνοή άφησε την Παρασκευή η YouTuber Emily Hartridge στη Βρετανία, ύστερα από θανατηφόρο δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι.

Η άτυχη 35χρονη συγκρούστηκε με ένα φορτηγό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Σε ανακοίνωση που ανέβηκε στο λογαριασμό της στο Instagram αναφέρεται:

«Τα νέα είναι δραματικά. Είναι απαίσιο το γεγονός ότι πρέπει να το πούμε μέσω του Instagram αλλά γνωρίζοντας πόσοι περιμένετε να δείτε σήμερα την Έμιλι, σας ενημερώνουμε από εδώ.

Η Έμιλι είχε ένα τραγικό δυστύχημα χθες και έφυγε από τη ζωή. Την αγαπάμε και δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Άγγιξε τόσες πολλές ζωές και είναι δύσκολο να φανταστούμε τη ζωή χωρίς αυτήν. Ήταν ένα πολύ ξεχωριστό άτομο».

Η άτυχη κοπέλα είχε δικό της κανάλι στο YouTube, με περίπου 350.000 συνδρομητές, ενώ το τελευταίο της βίντεο το είχε ανεβάσει στις 8 Ιουλίου

Η όμορφη youtuber είχε πρόσφατα επισκεφθεί τη Μύκονο, όπου φωτογραφήθηκε για το προφίλ της στο Instagram, θαυμάζοντας την ομορφιά του κυκλαδίτικου τοπίου. 

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook