Διαρρήκτης προσπάθησε να ξεγελάσει τους αστυνομικούς προσποιούμενος το… μοντέλο της βιτρίνας!

διαρρήκτης-προσπάθησε-να-ξεγελάσει-τ-1351091

Διαρρήκτης στην Πολωνία δεν δίστασε να φορέσει ρούχα από βιτρίνα καταστήματος και να προσποιηθεί το μανεκέν, προσπαθώντας να αποφύγει την αστυνομία. Το σχέδιο ναυάγησε και ο άνδρας συνελήφθη. Για κακή του τύχη αποδείχθηκε ότι είχε και άλλες διαρρήξεις στο ενεργητικό του και έτσι κινδυνεύει με μεγάλη ποινή.

Η ανάκριση έδειξε ότι ευθύνεται, μεταξύ άλλων, για άλλες τρεις διαρρήξεις σε εγκαταστάσεις, από τις οποίες πήρε μετρητά και ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Συνολικά, ο 36χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με έξι παρόμοιες κατηγορίες, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. Οι απώλειες που προέκυψαν ως αποτέλεσμα των ενεργειών του υπολογίστηκαν συνολικά σε σχεδόν 13 χιλιάδες ζλότι.

Φυλάκιση έως και 10 ετών

Οι ένστολοι κατάφεραν να ανακτήσουν το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία ο δράστης κατάφερε να πουλήσει σε διπλανά ενεχυροδανειστήρια. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα του 36χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν κλεμμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, καθώς και μαριχουάνα και αμφεταμίνες.

Ο πολίτης του Tarnowskie Góry, κατηγορήθηκε επίσης για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Ο άνδρας απειλείται με φυλάκιση έως και 10 ετών.

Πηγή:in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook