Διαψεύδονται οι καταγγελίες για αναβολή εμβολιασμών στην Κρήτη: «Θα γίνουν κανονικά»

διαψεύδονται-οι-καταγγελίες-για-αναβ-960136

Δεν υφίσταται κανένα θέμα αναβολής ή ματαίωσης εμβολιασμών, διαβεβαιώνει ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, με αφορμή σχετικές καταγγελίες υγειονομικών (δείτε εδώ).

Όπως τόνισε, οι εμβολιασμοί συνεχίζονται κανονικά, χωρίς καμία διακοπή, σε 9 Νοσοκομεία της χώρας.

Όπως δήλωσε, «μέχρι σήμερα στις 12:00 έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 3.001 εμβολιασμοί. Χθες Πρωτοχρονιά, έγιναν 264 και από το πρωί μέχρι τώρα, έχουν γίνει 344 εμβολιασμοί. Όλα τα Νοσοκομεία της χώρας μας έχουν προετοιμαστεί και ο μαζικός εμβολιασμός των υγειονομικών θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 4/1 έως 20/1 σε 3 φάσεις, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί».

Και πρόσθεσε: Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 4/1/2020 θα ξεκινήσει ο εμβολιασμός περισσότερων από 5.000 υγειονομικών σε επιπλέον 42 Νοσοκομεία. Ο αριθμός αυτός θα αυξάνεται σταδιακά και βάσει σχεδίου. Την ίδια ημέρα θα ξεκινήσει και ο εμβολιασμός στους οίκους ευγηρίας από τις Κινητές Ομάδες (ΚΟΜΥ) του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας.

Ως εκ τούτου, καταλήγει ο κ. Θεμιστοκλέους, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υφίσταται κανένα θέμα αναβολής ή ματαίωσης εμβολιασμών.

One thought on “Διαψεύδονται οι καταγγελίες για αναβολή εμβολιασμών στην Κρήτη: «Θα γίνουν κανονικά»

  1. Είμαι σίγουρο ότι ελάχιστοι νοσοκομειακοί θα κάνουν το εμβόλιο αφού γνωρίζουν ότι είναι κομπίνα όπως επίσης και ότι ο κορωνοίς είναι κομπίνα ! Τα έξτρα χρήματα που παίρνουν για να κρατάνε κλειστό το στόμα τους δεν θα διαρκέσουν για πολύ ακόμα και τότε θα ακούσετε φρικτά πράγματα ! Προτείνει να παρέχουν δμοιοραδοι σε όλα τα νοσοκομείο ταυτόχρονα για βιντεοσκοπούν αυτους που θα εμβολιαστούν να δούμε τα πραγματικά νούμερα !!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook