Διανομή τροφίμων από την Τρίτη 25 έως και την Πέμπτη 27 Μαΐου θα κάνει ο Δήμος Χανίων

διανομή-τροφίμων-από-την-τρίτη-25-έως-κα-786546

Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγράμματος

“Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή ΤΕΒΑ / FEAD” θα προβεί στην 14η

διανομή ειδών παντοπωλείου με οπωρολαχανικά (αγγούρια, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι). Δικαιούχοι είναι μόνο οι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ, όπως έχουν διαμορφωθεί σύμφωνα με την εφαρμογή του ΚΕΑ.

Η διανομή στους ωφελούμενους θα πραγματοποιηθεί, τηρώντας όλα τα μέτρα για την προστασία τόσο των δικαιούχων TEBA όσο και των εργαζομένων του Δήμου Χανίων από την εξάπλωση του κορωνοϊού, για 3 ημέρες τμηματικά από τον χώρο της αποθήκης του Δήμου στη ΡΕΓΓΙΝΑ (Κύπρου 8), από την Τρίτη 25 έως και την Πέμπτη 27 Μαΐου, από τις 09:00 έως τις 14:00, τμηματικά. Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να ακολουθούν την ημερομηνία και την ώρα, που θα αναφέρονται ακριβώς στο μήνυμα, που θα τους αποσταλεί, προσκομίζοντας οπωσδήποτε το ΑΜΚΑ τους.

Ενημερώνουμε τους δικαιούχους ότι, λόγω του μεγάλου όγκου των προϊόντων διανομής, θα πρέπει να φροντίσουν για τη μεταφορά τους, κρατώντας κατάλληλη αποσκευή (τσάντα, καροτσάκι, καλάθι, κ.α.).

Όσοι δικαιούχοι είναι ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ και αντιμετωπίζουν πρόβλημα για την παραλαβή, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 2821341695 του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Χανίων κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, προκειμένου να βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος για να παραλάβουν τα προϊόντα.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook