Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι μετά την εκκένωση της Ρόζα Νέρα: «Μας έχουν αποκλείσει την είσοδο» | Photos

διαμαρτύρονται-οι-κάτοικοι-μετά-την-ε-1101433

Δεν μπορούν να βγουν αλλά ούτε και να μπουν στα σπίτια τους με τα οχήματά τους, οι κάτοικοι που μένουν μόνιμα επί των κάθετων οδών της οδού Κανεβάρω, μετά την εκκένωση της κατάληψης Ρόζα Νέρα, στο λόφο Καστέλι στο παλιό λιμάνι των Χανίων.

Οι σπαρακτικές εκκλήσεις τους στους αστυνομικούς που εξακολουθούν να παρίστανται και να έχουν αποκλείσει με κλούβα το σημείο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του zarpanews.gr, μάλλον πως πέφτουν στο κενό.

Ο δρόμος παραμένει κλειστός και σήμερα για όλα τα οχήματα, με τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες, να μην μπορούν να κατανοήσουν την κίνηση αυτή.

Όπως καταγγέλλουν στο zarpanews.gr οι κάτοικοι του λόφου Καστελίου στην παλιά πόλη των Χανίων:

«Οι κάτοικοι του λόφου Καστελίου της παλιάς πόλης Χανίων καταγγέλλουμε ότι

μετά από την χθεσινή επιχείρηση της αστυνομίας στην Roza Nera έχουν κλείσει την πρόσβαση σε όλους τους κάτοικους της περιοχής αφού έχουν παρκάρει την κλούβα των ΜΑΤ επί της οδού Κανεβάρω ακόμα και σήμερα Κυριακή. Μία κίνηση χωρίς λογική κατά την άποψή μας, ενώ θα μπορούσαν να κλείσουν με τη μία κλούβα την οδό Κανδανολέων και με την άλλη, την οδό Αγίου Μάρκου (σ.σ. που οδηγεί στην πλατεία έξω από τα κτίρια).

Με αυτό τον τρόπο δεν θα χρειαζόταν να μας κρατούν όλους αποκλεισμένους, χωρίς να μπορούμε να επιστρέψουμε  στα σπίτια μας».

zarpanews.gr

5 thoughts on “Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι μετά την εκκένωση της Ρόζα Νέρα: «Μας έχουν αποκλείσει την είσοδο» | Photos

  1. Το μπαλακι στο δημοτικο Συμβουλιο…Εδω σε θελω καβουρα να πορπατεις στα καρβουνα,μα αν ειναι για τον ποταμό τονε πηδω κι εγω…

  2. σπαρακτικές;;;;

    ΚΥΡ ΑΣΤΥΝΟΜΕ ΑΝΟΙΞΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ…… ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ…….ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩΩΩΩΩΩΩ……… ΘΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΩΩΩ ΣΟΥ ΛΕΩ!!!!

    ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑ

  3. Κάντε υπομονή να πάρει ο πρύτανης τη μίζα του και μετά θα βγάλει τα ματακια να τα στείλει σε άλλη μπίζνα ο χρυσοβορίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook