Διαμαρτύρονται για τα μέτρα στα Χανιά | Μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης | Photos+Video

διαμαρτύρονται-για-τα-μέτρα-στα-χανιά-1098055

Πάνω από 100 οχήματα, αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, συμμετείχαν τη Δευτέρα στη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας για τα μέτρα που έχουν επιβληθεί στα Χανιά για τον κορονοϊό.

Η πορεία οργανώθηκε από την ομάδα «Ελεύθερα Σκεπτόμενοι Πολίτες Χανίων» και αφετηρία είχε τον κόμβο Μουρνιών. Συμμετείχαν και μουσικοί πάνω σε… φορτηγό, προσδίδοντας μια πιο ελαφριά διάθεση στους συμμετέχοντες.

Η πορεία πέρασε από κεντρικά σημεία των Χανίων, μεταξύ των οποίων η Πλατεία Δικαστηρίων και η Πλατεία Δημοτικής Αγοράς, ενώ ολοκληρώθηκε στη Λεωφόρο Καζαντζάκη.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες: 

 

zarpanews.gr

 

19 thoughts on “Διαμαρτύρονται για τα μέτρα στα Χανιά | Μηχανοκίνητη πορεία στο κέντρο της πόλης | Photos+Video

  1. Κάντε και μια πορεία μέχρι τα σπίτια των μπαγλαμαδων που έκαναν γάμους και πανηγύρια εν μέσω περιοριστικών μέτρων και χαντακωσαν οικονομικά ένα νομό!!

    1. Nα ζησεις 1000 χρονια και συ και ο asdf, καλα τα λετε, ολα τα κοπελα των ορθαδικων πρωτη στη διαδηλωση, καλα τοση ανεργεια εχει; Για μεχρι τση 30ρηδες ειναι αλλεργικοι στην δουλεια. Να δουμε πιους απο δαυτους θα βρω στη 1866 για τον τρυγο!

  2. χαχαχαχαχα… κλασσικές γραφικότητες…

    Άντε να κάνουμε ολο το πακέτο… μπλόκο στα μεγάλα χωράφια… με βραστό…. πιλάφι… ηχεία με επαναστατικά τραγούδια και στο τέλος τέλος τραβάμε και μια δέηση / παράκληση να εξολοθρεύσουμε τον ιό.

    Εννοείται οτι γιορτάζουμε τον κατα δήλωση θάνατο του ιού με γλέντι, βραστό, πιλάφια.
    Προσοχή στο ντιτζέι! οχι επαναστατικά! βάζεις κρητικά για να κακαρίσουν και τα εργαλεία.

    1. ΕΝΩ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΙ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΕΧΕΙ ΥΠΕΡΒΕΙ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΙΣΑΓΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΙΣΜΟ!

      ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΗ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ! ΑΚΟΥ ASDF !!! ΣΙΓΑ ΜΗ ΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΝΥΧΙ!

      1. Εχω κάνει fusion το κλασσικό γραφικό στυλ με μεταμοντέρνο μαλακοπιτουρισμό. Μαυροπουκαμισάς με κορονομάσκα άσπρη με ροζ και λαχανί πουά. Αν με συναντήσεις στο δρόμο σταμάτησέ με να μιλήσουμε για στυλιστικές επιλογές γιατί και εσύ ακούγεσαι ενημερωμένος.
        Αυτό με το σπασμενο νύχι ξαναπέστο! Μου το έσπασε μια φορά αυτό το καταραμένο το F με το τσομπάκι του.

          1. Αν υπήρχε ενα ψήγμα σοβαρότητας σε όσα έχεις αναφέρει θα υπήρχε σοβαρή συζήτηση και από μέρους μου.
            Χάριν της κωμωδίας θα σου απαντήσω στο πνεύμα και επίπεδο που θα καταλάβεις… αν είμαι «απλά» είσαι «υπερ-ενισχυμένα», «είσαι και φαίνεσαι κι απο τ’ αυτία κουρεύεσαι» και «όποιος το λέει είναι».
            Νομίζω οτι κατόπιν αυτής της επιχειρηματολογίας κλείνει το θέμα.
            Τα σέβη μου.

    1. δεν ξερω αν εχεις καταλαβει τι ειπες φιλε…..

      +1000!!

      ο φιλος σας ο ΕΟΔΥ …..για το καλο σας
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82_%CE%9F%CF%81%CE%B3%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82_%CE%94%CE%B7%CE%BC%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%B1%CF%82_%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82

      ιδιωτικη εταιρεια παρακαλω…..βεβαιως βεβαιως….. για το καλο σας

      με προεδρο ..οικονομολογο και μελη 2 δικηγορους!! βεβαιως βεβαιως!!!

  3. Πάντοτε θα υπάρχουν και οι επικίνδυνα γραφικοί. Συνήθως σε τέτοιες καταστάσεις η φύση τους εξαλείφει μέσω της Φυσικής Επιλογής παίρνοντας και αρκετούς αθώους στην πορεία. Το χειρότερο δεν είναι οι ίδιοι, αυτοί πάντα θα υπάρχουν, αλλά ότι η Αστυνομία που γράφει πολίτες στο δρόμο δεν μοίρασε πρόστιμα και δεν απαγόρευσε την πορεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook