Διαμαρτυρία προς την κυβέρνηση από τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων: «Πρέπει με κάθε τρόπο να στηριχθεί η μικρή και πολύ μικρή επιχείρηση»

διαμαρτυρία-προς-την-κυβέρνηση-από-το-945456

Τα παράπονά τους για την έκπτωση που τελικά… δεν θα πάρουν όσον αφορά τις ασφαλιστιές εισφορές εκφράζουν οι επιχειρηματίες των Χανίων μέσω ανακοίνωσης του Εμπορικού Συλλόγου, ζητώντας από το κράτος να υλοποιήσεις τις δεσμεύσεις του και τις υποσχέσεις για ανακούφιση των επιχειρήσεων σε αυτή την δύσκολη περίοδο.

Αναλυτικά:

«Σαν Εμπορικός σύλλογος Χανίων τονίσαμε εξ αρχής τις σοβαρές συνέπειες στην οικονομία του lockdown και τονίσαμε πώς πρέπει με κάθε τρόπο να στηριχθεί η μικρή και πολύ μικρή επιχείρηση για το καλό όλης της ελληνικής κοινωνίας.

Μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε από τα μέλη μας ότι οι ασφαλιστικές εισφορές του μήνα Ιουνίου «χάνουν» την έκπτωση που υπήρχε μέχρι τα τέλη Μάιου για τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον Covid-19.

Σας ζητάμε επιτακτικά και με αίσθημα ευθύνης να συνεχίσετε την έκπτωση που υπήρχε και να στηρίξετε τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις ώστε να μην μπούνε δεκάδες λουκέτα από τον Οκτώβριο και μετά. Η αγορά κινείται με τεράστια πτώση αυτή τη στιγμή ειδικά σε τουριστικούς προορισμούς και πρέπει τουλάχιστον μέχρι 31/12 να συνεχιστεί η έκπτωση για τον ΕΦΚΑ των επιχειρηματιών και των ελεύθερων επαγγελματιών.

Ελπίζουμε στην θετική ανταπόκρισή σας»

zarpanews.gr

One thought on “Διαμαρτυρία προς την κυβέρνηση από τον Εμπορικό Σύλλογο Χανίων: «Πρέπει με κάθε τρόπο να στηριχθεί η μικρή και πολύ μικρή επιχείρηση»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook