Διακόσμηση σπιτιού: O συνδυασμός χρωμάτων που θα αποτελέσει τεράστια τάση το 2023

διακόσμηση-σπιτιού-o-συνδυασμός-χρωμά-1604642

Η αρχή του νέου έτους σηματοδοτεί την εποχή των αποφάσεων και των νέων στόχων. Και αν ανάμεσα σε αυτούς είναι και η ανανέωση του χώρου σας, αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να παρακολουθείτε τις ανερχόμενες τάσεις, ώστε να είστε έτοιμοι να προσθέσετε στο χώρο σας τα κορυφαία χρώματα που κυριαρχούν στη διακόσμηση του σπιτιού.

Οι τοπ εταιρείες χρωμάτων έχουν αποκαλύψει τις επιλογές τους για το χρώμα της χρονιάς, και για το 2023, δεν λείπει η έμπνευση όσον αφορά τη δημιουργική χρήση του χρώματος για να ζωντανέψετε το σπίτι σας. Και ανεξάρτητα από το αν σας αρέσουν ή απεχθάνεστε τις αποχρώσεις που προωθήθηκαν φέτος, μια τάση στην οποία συμφωνούν όλοι οι ειδικοί είναι ότι -ανεξάρτητα από την πρωταρχική σας επιλογή-οι πλούσιεςζεστέςγήινες αποχρώσεις είναι η πιο καυτή τάση για να συνοδεύσετε οποιαδήποτε παλέτα κι αν επιλέξετε.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PANTONE (@pantone)

Η Pantone, η κορυφαία εταιρεία συμβούλων χρωμάτων για τον εσωτερικό σχεδιασμό, σύμφωνα με το housedigest.com, ονόμασε το χρώμα της χρονιάς: Viva Magenta. Πρόκειται για ένα τολμηρόφωτεινό κόκκινο που συναντάται σε φυσικά στοιχεία όπως λουλούδιαψάρια και φτερά πουλιών από όλο τον κόσμο.

Οι σχεδιαστές και οι διακοσμητές της Pantone συνδυάζουν τη βαθιά απόχρωση με πράσινο του φασκόμηλου και την κίτρινη- καφέ ώχρα. Προτείνουν να βάψετε τοίχους και οροφές με Viva Magenta και να τονίσετε τις λεπτομέρειες σε ξύλινες επενδύσεις και ξύλινες οροφές ή να προσθέσετε το χρώμα μέσω ενός χαλιού για να αντισταθμίσετε όμορφα τα ξύλινα δάπεδα.

Περισσότερες αποχρώσεις του κόκκινου

Παρόμοια με την Pantone, η εταιρεία χρωμάτων Benjamin Moore προσφέρει το Raspberry Blush για το 2023. Πρόκειται για ένα χρώμα παρόμοιο με το ματζέντα, αλλά ελαφρώς πιο υποτονικό. Για να σας βοηθήσει να συνδυάσετε το χρώμα, η Benjamin Moore προσφέρει, επίσης, μια παλέτα Color Trends που περιέχει οκτώ τολμηρά χρώματα παρμένα από φυσικά περιβάλλοντα, τα οποία περιλαμβάνουν ένα καφέ θερμού τόνου που ονομάζεται Cinnamon και ένα βαθύτερο μαύρο-καφέ που ονομάζουν Wenge.

Η Sherwin- Williams, από την άλλη, αποφάσισε για ένα ασυνήθιστο ουδέτερο χρώμα που ονομάζεται Redend Point, το οποίο είναι εν μέρει ροζ και εν μέρει μπεζΟύτε πολύ γλυκό ούτε συναισθηματικό όπως το ροζ ή η λεβάντα, το Redend Point θυμίζει ελαφρώς και τα δύο, αν και ο μπεζ/αργιλώδης τόνος που προσφέρει λειτουργεί ως ένα ήρεμο μείγμα ψυχρού και ζεστού. Η Sherwin-Williams διαθέτει, επίσης, μια εμπνευσμένη συλλογή τόνων με βάση τη φύση για να το συνδυάσετε, μεταξύ των οποίων το Evergreen Fog, ένα γκρι/πράσινο φασκόμηλο, το Carnelian, ένα καφέ που μοιάζει με πέτρα με κόκκινες αποχρώσεις, και το Urbane Bronze, ένα καπνιστό σκούρο γκρι.

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε σχετικά με την ανάμειξη και το ταίριασμα αποχρώσεων σε κάθε δωμάτιο είναι ότι, ενώ το κύριο χρώμα σας μπορεί σίγουρα να χρησιμοποιηθεί για το χρώμα στους τοίχους, την οροφή ή το δάπεδο, μπορείτε, επίσης, να φέρετε αυτές τις αποχρώσεις στο εσωτερικό σας με υφάσματα, μαξιλάρια και έργα τέχνης.

Σκεφτείτε το χρώμα ως το πρωταρχικό σας πλαίσιο αναφοράς και, στη συνέχεια, επεξεργαστείτε αυτό το χρώμα προσθέτοντας συμπληρωματικά και αντίθετα χρώματα και υφές μέσω της διακόσμησής σας.

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook