Διακοπές στην Ελλάδα για τον θρύλο του NBA Μάτζικ Τζονσον | Photos

διακοπές-στην-ελλάδα-για-τον-θρύλο-του-n-1243230

Καταγοητευμένος από τις ομορφιές των Επτανήσεων είναι ο Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος βρίσκεται εδώ και 3 ημέρες στη χώρα μας για διακοπές.

Ο θρύλος του NBA και των Los Angeles Lakers φαίνεται ότι περνάει υπέροχα στην Ελλάδα, και δεν σταματά να διαφημίζει τις ομορφιές των νησιών που επισκέπτεται στους λογαριασμούς του στα social media.

Αναρτώντας φωτογραφίες και βίντεο από τα μέρη που επισκέπτεται, ο Μάτζικ Τζόνσον παραδέχεται ανοιχτά ότι περνάει υπέροχα: «Πραγματικά απολαμβάνω τον χρόνο μου στην Ελλάδα. Σήμερα η Κούκι κι εγώ επισκεφθήκαμε ένα μοναστήρι που χτίστηκε το 1770 και ένα ξωκλήσι σε ένα νησί, προσβάσιμο μόνο με βάρκα, όπου ο κόσμος μπορεί να έρθει για να παντρευτεί» γράφει στη λεζάντα μιας ανάρτησής του.

Ο θρύλος του NBA φαίνεται πως έχει βαλθεί να κάνει τους εκατομμύρια followers του να σκάσουν από ζήλια: Γι’ αυτό ανεβάζει όχι μόνο βίντεο από την υπέροχη θέα που απολαμβάνει στον πρωινό του περίπατο, αλλά και φωτογραφίες από τα λαχταριστά πιάτα που δοκιμάζει, όπως ένα πεντανόστιμο ψάρι που του σέρβιραν στην Κέρκυρα.

Ο 61χρονος δεν έμεινε μόνο στις ομορφιές της Κέρκυρας, καθώς θέλησε να επισκεφθεί και την Ιθάκη, παρέα πάντα με την αγαπημένη του σύζυγο Κούκι. Τα πολύχρωμα σπίτια του νησιού, αλλά και το εσωτερικό ενός ναού του προκάλεσαν ιδιαίτερη εντύπωση, και τα απαθανάτισε με την κάμερά του.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook