Διακοπές στα Χανιά για Μαρία Ηλιάκη και Στέλιο Μανουσάκη – Πολύ κοντά στον γάμο το ζευγάρι

διακοπές-στα-χανιά-για-μαρία-ηλιάκη-κα-907073

Η Μαρία Ηλιάκη κι ο Στέλιος Μανουσάκης είναι ένα ζευγάρι άκρως ερωτευμένο και οι φήμες περί γάμου φουντώνουν όλο και περισσότερο.

Αυτήν την περίοδο φορτίζουν τις μπαταρίες τους στα Χανιά, τόπο καταγωγής του γοητευτικού γυναικολόγου. Αυτές οι διακοπές είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους δυο τους να μοιραστούν χρόνο και να χαλαρώσουν, αφού πέρασαν όλο τον χειμώνα με μια βαλίτσα στο χέρι.

Η Μαρία πηγαινοερχόταν Ελλάδα – Ελβετία, όπου ζει και εργάζεται ο αγαπημένος της, και ανυπομονούσε να έρθει το καλοκαίρι, ώστε να μείνουν μαζί πολλές συνεχόμενες ημέρες χωρίς διακοπή, κάτι που δεν τους επέτρεπαν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις.

Οι δυο τους μένουν στο πατρικό σπίτι του Στέλιου, ο οποίος παράλληλα ασχολείται και με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που διατη­ρεί π οικογένεια του στα Χανιά. Είναι πανευτυχείς και απολαμβάνουν τη σχέση τους, που γίνεται ακόμη πιο στερεή με το πέρα­σμα του χρόνου.

Ο δυνατός έρωτας και η αρμονία μετα­ξύ τους έχουν κάνει πολλούς από το κοντινό περιβάλλον τους να μιλούν για επισημοποί­ηση αυτής της σχέσης και μάλιστα σύντο­μα.

«Κανείς δεν θα εκπλαγεί από την πρότα­ση γάμου», λένε πηγές από τον φιλικό κύκλο τους. Και συμπληρώνουν με νόημα: «Δεν εί­ναι καθόλου απίθανο, μάλιστα, να δούμε τη Μαρία να επιστρέφει από τις διακοπές φο­ρώντας μονόπετρο…».

Την ίδια στιγμή, ολοένα πληθαίνουν και τα μηνύματα που δέχεται η Μαρία από διαδικτυακούς φίλους της, που ρωτούν «πότε με το καλό;». Η παρουσιάστρια, μάλιστα, απάντη­σε σε έναν από τους ακολούθους της: «Θα το πάρω το παλικάρι κάποια στιγμή», ενώ σε άλλο σημείο έγραψε χαριτολογώντας: «Ακούς, Στέλιο; Για απάντησε στον κόσμο που ρωτάει».

Τον Μάιο το ζευγάρι συμπλήρωσε τον πρώτο χρόνο της σχέσης του και το «πότε με το καλό ανεβαίνετε τα σκαλιά της εκκλη­σίας;» έχει αρχίσει ήδη να ηχεί στα αυτιά του σαν μελωδία…

«Πάντα πίστευα ότι περίμενα κάποιον να με κάνει ευτυχισμένη. Δεν ισχύει αν δεν εί­σαι καλά μέσα σου. Τον Στέλιο τον ξέρω επτά χρόνια. Κάναμε παρέα. Τον ήξερα. Αλλά δεν… Όταν εγώ αισθάνθηκα καλά με εμένα, τότε ήρθε κι αυτός ο άνθρωπος στη ζωή μου, που τον βλέπω και λιώνω πια. Είμαι πολύ χαρού­μενη. Είναι μια σχέση από απόσταση μετά καλά και τα κακά της. Θα δούμε. Προς το πα­ρόν, κάνουμε όνειρα. Όχι σχέδια», είχε δη­λώσει η ίδια η Μαρία πριν από λίγους μήνες για τη σχέση τους, που, όπως όλα δείχνουν, την κάνει πραγματικά ευτυχισμένη.

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook