Διακοπές Χριστουγέννων για μαθητές: Δεν ξεκινούν από 23 Δεκεμβρίου φέτος

διακοπές-χριστουγέννων-για-μαθητές-δ-965134

Οι διακοπές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και η ξεκούραση για μαθητές και καθηγητές βρίσκεται προ των πυλών.

Φέτος όμως η 23η Δεκεμβρίου είναι ημέρα Δευτέρα και ορισμένοι υπέθεσαν τα σχολεία θα κλείσουν την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Παιδείας, τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά και τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου και έτσι η ξεκούραση για τους μαθητές θα αρχίσει από την Τρίτη 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων.

Όσο για το πότε θα ανοίξουν με τη νέα χρονιά, αυτό θα συμβεί την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει ότι και ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιωάννη (Τρίτη 7 Ιανουαρίου) τα σχολεία θα είναι κλειστά. Πρωτο Θεμα

3 thoughts on “Διακοπές Χριστουγέννων για μαθητές: Δεν ξεκινούν από 23 Δεκεμβρίου φέτος

    1. Είναι δυνατόν αυτό που ισχυρίζεσαι Χρήστο; Είναι δυνατόν να μείνουν τα παιδιά εκτός σχολείου; Προσέξτε πώς μιλάτε όταν έχετε να κάνετε με ανθρώπους που έρχονται σε επαφή με παιδιά; Γιατί τα παιδιά σας δεν είναι αντικείμενα, ούτε έγγραφα που περιμένουν σφραγίδα, ούτε ζώα να τα κλείσουμε έξω. Είναι αυτά που περιμένουν με λαχτάρα τη συγκεκριμένη μέρα για να φτιάξουν μία κάρτα στους γονείς και στους παππούδες τους και να γράψουν ένα γράμμα στον Αη Βασίλη. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά και κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο, γιατί χωρίς αυτά, θα ήταν μίζερος, σαν αυτόν που φτιάχνεις εσύ. Καλές γιορτές σε όλους

  1. Η 23η Δεκεμβρίου ανεκαθεν ήταν εργασιμη, και με το ΠΔ201 και με το νέο ΠΔ79. Άρα για ποιο λόγο φέτος δεν θα είναι αργία; Πέρυσι ήταν αργία γιατί έπεφτε Κυριακή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook