Διαφημίζει το… ηθικό πλεονέκτημα του ΠΑΣΟΚ

διαφημίζει-το-ηθικό-πλεονέκτημα-του-1476873

Επιχειρώντας να «τσιμπήσει» κάτι το ΠΑΣΟΚ από την δημοσκοπική κατρακύλα της κυβέρνησης, άρχισε τις επιθέσεις σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό ακριβώς έκανε και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, που με ανάρτησή του στο Facebook, τόνισε το πόσο μοιάζουν τα δυο κόμματα, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα το πως χειρίστηκαν τραγωδίες που στοίχησαν ανθρώπινες ζωές. Φυσικά αναφέρεται στο Μάτι και στα Τέμπη.

Και τόνισε χαρακτηριστικά ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να κρυφτούν μέσα από μια επικοινωνιακή αντιπαράθεση και διχασμό χωρίς ουσία».

Το δε καταπληκτικό είναι πως αναφέρθηκε στο ηθικό και πολιτικό πλεονέκτημα του ΠΑΣΟΚ, προφανώς ξεχνώντας ότι είναι το κόμμα που έβαλε σε μνημόνιο τη χώρα!

Όπως αναλυτικά έγραψε στο Facebook:

«Καλημέρα!

Μου αρέσει να μιλάω με παραδείγματα για το πόσο μοιάζουν ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιοι θεωρούν ότι αυτός είναι συμψηφισμός. Όμως είναι η πραγματικότητα.

Στο Μάτι ο κ. Τσίπρας μίλησε για διαχρονικές ευθύνες, ανέλαβε την πολιτική ευθύνη ο κ. Τόσκας, παραιτήθηκε, αλλά ήταν υποψήφιος στις εκλογές με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Στα Τέμπη ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για διαχρονικές ευθύνες, ανέλαβε την πολιτική ευθύνη ο κ Καραμανλής, παραιτήθηκε, αλλά θα είναι υποψήφιος στις εκλογές (με τα μέχρι σήμερα δεδομένα).

Ακριβώς την ίδια αντιμετώπιση. Μα πως; θα πει κάποιος. Αυτό δείχνουν οι πράξεις.

Ο κόσμος έχει τις δικές του προτεραιότητες, απόψεις, εμείς ως ΠΑΣΟΚ έχουμε το ηθικό και πολιτικό πλεονέκτημα με τις πράξεις μας να τον πείσουμε για μια πρόταση με την οποία θα νιώσει ασφάλεια και περηφάνεια. Να μας εμπιστευτεί για το μέλλον.

Κανένας δεν πρέπει να μας «εγκλωβίσει» σε μια συζήτηση, για τα απόνερα μια δύσκολης επόμενης μέρας των εκλογών για την οποία δεν φέρουμε την παραμικρή ευθύνη.

Δεν πρέπει να επιτρέψουμε σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ να κρυφτούν μέσα από μια επικοινωνιακή αντιπαράθεση και διχασμό χωρίς ουσία» ανέφερε στην ανάρτησή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook