Διαδικτυακοί αγώνες μπριζ – Ανακοίνωση από το σύλλογο μπριζ Χανίων

διαδικτυακοί-αγώνες-μπριζ-ανακοίνω-1167743

Η Ελληνική Ομοσπονδία μπριζ αυτήν την περίοδο των απαγορεύσεων και της γενικής στασιμότητας κάθε αθλητικής και όχι μόνο δράσης, ξεκίνησε την Τετάρτη (20/1) την πραγματοποίηση πανελληνίου τουρνουά μπριζ διαδικτυακά.

Αυτό γίνεται μέσα από την πλατφόρμα που δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα https://hellasbridge.org/alithino-mpritz/

Μπορούν να λάβουν μέρος όχι μονάχα οι καταγεγραμμένοι αθλητές της ομοσπονδίας, αλλά κάθε φίλος του μπριτζ που ενδιαφέρεται. Αμεσα έχει τη δυνατότητα να βγάλει αγωνιστικό δελτίο και να συμμετάσχει.

Ειδικότερα, λεπτομέρειες για την εγγραφή στα τουρνουά δίνονται στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας https://hellasbridge.org/anakoinosi-10/.

Υποχρεωτική είναι η χρήση κάμερας και μικρόφωνο, τα τουρνουά ομοιάζουν κατά πολύ των πραγματικών, ενώ απονέμονται από την ομοσπονδία βαθμοί διάκρισης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συλλόγου μπριτζ Χανίων:

«Την χθεσινή πρώτη ημέρα του τουρνουά πρώτευσε η κομψή Κερκυραία λογοθεραπεύτρια Ισμήνη Τόλη με τον Ξενοφώντα Μακρή. Η Ισμήνη μετά την τραυματική εμπειρία που είχε την τελευταία μέρα των δοκιμαστικών με τον Τυρταίο και το “Κρητικό Μαχαίρι” του, το Βατερλό που υπέστη και την τελευταία θέση της γενικής κατάταξης που κατέλαβε, ανασύνταξε άμεσα τις δυνάμεις τις και επανήλθε δριμύτατη με έναν σοβαρό συμπαίκτη, παίζοντας καλό μπριτζ σαρώνοντας αρχικά τους Χανιώτες αρχικά άσσους Μιχάλη Μπενιουδάκη και Μάρκο Μπεμπλιδακη, ενώ στη συνέχεια, η Φαιάκα απόγονος του Αλκίνοου, και της Ναυσικά κατάφερε να επιτύχει και μία νίκη με ευρύτατο σκορ έναντι του πρόεδρου της ομοσπονδίας Αλέκου Αθανασιάδη και του συμπαίκτη του, Σταύρου Σταυρινου, βρίσκοντας ένα οριακό σλεμ στα 6 καρά, που δεν αγόρασε κανένας άλλος και δεξιοτεχνικά ολοκλήρωσε με επιτυχία.

Ο Σ. Άβδουλος με την Ε. Ριτσώνη πήραν την 2η θέση, ενώ την 3η θέση πήραν οι Μαριάννα Φαλαρη με την Δήμητρα Γεωργίου. Πληθώρα πρωτοκλασάτων παικτών αγωνίστηκε στην 1η ημερίδα, ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν ο πρόεδρος Αλέκος Αθανασιάδης, η Στελλάκη, ο Νικητόπουλος, ο Μαρσώνης, ο Πανόπουλος, ο Λαγουράνης, ο Δημοσθένης Διονυσόπουλος και η εστέτ Ηρώ Πλακιδα, ενώ αναμένονται να έρθουν και άλλοι πρωταθλητές.

Ο Χανιώτης άσσος Ιορδάνης Ακασιάδης (γνωστός από τις ξακουστές μπουγάτσες του) που κατέλαβε την τελευταία μέρα την 1η θέση, θα ξεκινήσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του σήμερα, ενώ ο Ολύμπιος Χανιώτης άσσος Νίκος Παπαδάκης με τον Μένιο Μαραγκουδακη πήραν την 12η θέση.

Ο Μανώλης Περδικάκης με τον Στρατάρχη μας, μαιτρ κυρίως στον ανορθόδοξο πόλεμο, Γεώργιο Μανογιαννάκη κατέλαβαν την 31η θέση, ενώ ο πρόεδρος του Χανιώτικου συλλόγου Μπενιουδάκης Μιχάλης με τον Μάρκο Μπεμλιδάκη κατέλαβαν την 49η θέση. Ο Τυρταίος αγωνίστηκε με μία απόγονο των μαραθωνομάχων, την Αθηνά Αθανασιάδου, που φαίνεται ότι κάπως μπορούν να συνεννοηθούν, μιας και οι προγονοί τους ήταν ξακουστοί για τα κατορθώματα τους.

Διαιτητές ήταν ο Γιώργος Μεσθενέας και ο Μίλτος Κουτούκος, που με ευγένεια και αμεσότητα επέλυσαν κάθε μικρό η σοβαρότερο πρόβλημα και παρακαλούν να συντομεύουν το παίξιμο τα ζευγάρια, για να αποφεύγονται χρονικές καθυστερήσεις. Το σημερινό, όπως και τα επόμενα τουρνουά θα διοργανώνονται στις 9 μ.μ. και η πλατφόρμα θα ανοίγει από τις 8.30 μ.μ.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook