Διαδικτυακή εκδήλωση στα πλαίσια της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης από την Περιφέρεια Κρήτης

διαδικτυακή-εκδήλωση-στα-πλαίσια-της-1228589

H διαδικτυακή εκδήλωση στα πλαίσια της Διάσκεψης για το Μέλλον της Ευρώπης με θέμα: “Ψηφιακοί Πολίτες: Διαμόρφωση του ψηφιακού μέλλοντος της Ευρώπης”, θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου 2021 διαδικτυακά από τις 11:00 έως τις 14:00 (ώρα Ελλάδας) και είναι ανοικτή στο κοινό.

Η προτεινόμενη δράση έρχεται μετά την ολοκλήρωση σειράς ενημερωτικών εκδηλώσεων για τους πολίτες σχετικά με την ψηφιοποίηση της καθημερινής τους ζωής και τη συμβολή της ΕΕ σ΄ αυτό. Ο σκοπός της προτεινόμενης δράσης είναι η αλληλεπίδραση με το κοινό για τη λήψη ιδεών, σχολίων και προτάσεων για τις προτεραιότητες και τα προγράμματα της ΕΕ σχετικά με το ψηφιακό μέλλον. Στην περιοχή της Κρήτης, πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι ενημερωμένοι πολίτες αποκτούν κριτική σκέψη και γίνονται πιο δραστήριοι στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο. Η ενεργοποίηση των πολιτών μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας για την κοινωνική, οικονομική και ολόκληρη ανάπτυξη της Περιφέρειας Κρήτης. Τα αποτελέσματα της αλληλεπίδρασης αυτής μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τα ενδιαφερόμενα μέρη και την ΕΕ για τη διαμόρφωση στρατηγικών και δράσεων, ώστε με πιο ελκυστικό τρόπο να μπορούν να ενισχύσουν τον κοινωνικό αντίκτυπο.

Ομιλητές με πολυετή εμπειρία στη συγκεκριμένη θεματική έχουν αποδεχθεί την πρόσκληση και θα παρουσιάσουν καλές πρακτικές-προγράμματα, καταθέτοντας συνάμα απόψεις για τη διαμόρφωση του ψηφιακού μέλλοντος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκδήλωση στο παρακάτω σύνδεσμο:

  • https://zoom.us/j/99050575396?pwd=R2s5Ym14VEwrNVA0elhyM3ZwdGRudz09

Πληροφορίες:

Βασιλική Μαδούλκα, Περιφέρεια Κρήτης, [email protected], τηλ. +30 2810 336330

Νικόλαος Μωραϊτάκης, Europe Direct Crete, [email protected], τηλ. +30 6971802921

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook