Διαδικτυακές δραστηριότητες για τα παιδιά των Σφακίων από τον Δήμο Χανίων

διαδικτυακές-δραστηριότητες-για-τα-π-1200463

Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας (Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π.) του Δήμου Χανίων, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου στις 2 Απριλίου 2021, ανοίγει ένα ψηφιακό παράθυρο και συναντά τα παιδιά των Νηπιαγωγείων του Δήμου Σφακίων.

Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή, 2 Απριλίου στις 14.00 παιδιά από νηπιαγωγεία της Ανώπολης, των Ασκύφου, του Βουβά, του Πατσιανού και της Σκαλωτής του Δήμου Σφακίων, θα παρακολουθήσουν μια σειρά από δραστηριότητες που έχουν επιμεληθεί εργαζόμενοι από τα Κέντρα Παιδικής Δημιουργίας – ΚΔΑΠ του Δήμου Χανίων, με αφορμή τις ιδιαίτερες συνθήκες της εποχής.

Με δημιουργική αφήγηση παραμυθιού, προτάσεις για ανάγνωση βιβλίων, πρόγραμμα

Εργοθεραπείας- Κινητική έκφραση, τα παιδιά θα συμμετάσχουν σε κατασκευές με θέμα το βιβλίο, θα τραγουδήσουν, θα αξιοποιήσουν δημιουργικά το χρόνο τους απολαμβάνοντας στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος του ΔΟΚΟΙΠΠ, Ελένη Ζερβουδάκη

ανέφερε χαρακτηριστικά για την δράση: “Δεν μπορούμε παρά να στηρίξουμε την πρωτοβουλία των εργαζομένων στα ΚΔΑΠ να προσφέρουν την χαρά την ανάγνωσης και της δημιουργίας και εκτός του Δήμου Χανίων, στο πλαίσιο συμπερίληψης των δομών του αστικού ιστού με την περιφέρεια, ειδικά σε μια τόσο συμβολική μέρα”.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook