Δεύτερο κρούσμα κορονοϊού στον ΠΑΟΚ

δεύτερο-κρούσμα-κορονοϊού-στον-παοκ-1075773

Και νέο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ με δεύτερο κρούσμα κορονοϊού, λίγο πριν η αποστολή αναχωρήσει για το Πήλιο για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πριν από δύο μέρες, ο Μίροσλαβ Στοχ είχε αποκαλύψει ότι είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό και ήδη βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ υποβλήθηκαν σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού και λίγο πριν η αποστολή, στην οποία συμμετέχουν 30 ποδοσφαιριστές, αναχωρήσει για το Πήλιο, βρέθηκε και νέο θετικό κρούσμα κορονοϊού και ήδη το μέλος της αποστολής έχει αποκλειστεί.

Θυμίζουμε ότι στις επιλογές του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκονται 30 ποδοσφαιριστές, οι Ζίβκοβιτς, Πασχαλάκης, Ρέι, Μελίσσας, Μιχάι, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μιχαηλίδης, Διαμαντής, Τσαούσης, Ροντρίγκο, Μάτος, Γιαννούλης, Βέρνμπλουμ, Εσίτι, Ντόουγκλας, Τσιγγάρας, Μπαλογιάννης, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Τζόλης, Ουάρντα, Άκπομ, Σφιντέρσκι και Κούτσιας.

Δεν σχετίζεται με το κρούσμα του Στοχ

Σύμφωνα με την ενημέρωση του ΠΑΟΚ, το νέο κρούσμα δεν σχετίζεται με το πρώτο κρούσμα του Στοχ κατά πάσα πιθανότητα. Κι αυτό προκύπτει από τα αποτελέσματα των τεστ και όσων λένε στους από τον ΕΟΔΥ στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Τα τεστ επίσης είναι επαναλαμβανόμενα και συνεχή. Άσχετα με το αν υπάρχουν συμπτώματα ή κρούσματα. Σύμφωνα με τους αρμόδιους γιατρούς του ΕΟΔΥ, η ομάδα μπορεί να συνεχίσει κανονικά τις προπονήσεις. Θα γίνονται βέβαια τεστ ανίχνευσης κάθε τρεις μέρες.

ethnos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook