Νέο κρούσμα κορονοϊού στα Χανιά – Θετικός 76χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

νέο-κρούσμα-κορονοϊού-στα-χανιά-θετι-1046507

Νέο κρούσμα κορονοϊού θετικό  στα Χανιά.

Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 76χρονο άνδρα που διαγνώστηκε θετικός μετά το σχετικό τεστ και πλέον νοσηλεύεται στην μονάδα covid του νοσοκομείου των Χανίων.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο zarpanews.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου κ. Γιώργος Μπέας, ο 76χρονος πήγε μόνος του στο νοσοκομείο Χανίων, καθώς είχε εμφανίσει συμπτώματα δύσπνοιας, τα οποία τον είχαν ανησυχήσει καθώς πάσχει από υποκείμενο νόσημα.

Εξαιτίας δε των προβλημάτων υγείας που είχε, τηρούσε σε όλες τις επαφές του τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Ο 76χρονος νοσηλεύεται απύρετος ενώ τις επόμενες ημέρες θα του γίνει και το δεύτερο τεστ, ενώ από από τον ΕΟΔΥ θα ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών του.

Όπως τόνισε στο zarpanews.gr, ο διοικητής του νοσοκομείου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να κατανοήσει ο κόσμος πως η πανδημία δεν έχει τελειώσει, και πως πρέπει να τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τους πολίτες, καθώς ο κίνδυνος εξακολουθεί και υφίσταται.

Zarpanews.gr

3 thoughts on “Νέο κρούσμα κορονοϊού στα Χανιά – Θετικός 76χρονος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

  1. Σαν να έψαχνε ευκαιρία συνεχιζόμενης επιβεβαίωσης ύπαρξης του κορωνοϊού ..ο κος Δ/ντής του Νοσοκομείου Χανίων και του ήλθε γάντι…το υποκείμενο(!) νόσημα του 76χρονου!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook