ΔΕΥΑΒΑ: Δεσμεύτηκαν για κάτι, απάντησαν σε κάτι – Άγνωστο τί, άγνωστο πώς, δεν βλέπει ο αναγνώστης φως

Ενημέρωση (θεωρητικά) απέστειλε με δελτίο τύπου η ΔΕΥΑΒΑ για σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της διοίκησης της επιχείρησης και προέδρων των τοπικών κοινοτήτων δημοτικής ενότητας Πλατανιά.

Και όλα θα ήταν καλά, αν η ενημέρωση αποτελούσε… ενημέρωση, έδινε πληροφορίες δηλαδή για το σημαντικό αυτό (για τη ΔΕΥΑΒΑ τουλάχιστον) γεγονός.

Αναφέρει λοιπόν το δελτίο τύπου ότι έγινε σύσκεψη (ασαφές το πότε), ότι συζητήθηκαν θέματα (άγνωστο ποια), ότι υποβλήθηκαν αιτήματα (άγνωστο τι ζητήθηκε) και αναπτύχθηκε προβληματισμός (ακατανόητο επί ποίων ζητημάτων). Οι τοπικοί πρόεδροι ενημερώθηκαν για το έργο της ΔΕΥΑΒΑ (ούτε λέξη για το πλούσιο, αναμφίβολα, έργο), έλαβαν απαντήσεις (τις καλύπτει πέπλο μυστηρίου όπως και τις ερωτήσεις) και αναλήφθηκαν, λέει, δεσμεύσεις (δόξα τω θεώ…).

Του χρόνου, λέει, θα ξανασυναντηθούν για να εκτιμήσουν την υλοποίηση των μυστηριωδών αυτών δεσμεύσεων (ευτυχώς που υπάρχει προοπτική).

Τι ακριβώς θα αποκομίσει ο αναγνώστης διαβάζοντας τέτοια ενημέρωση, αποτελεί μεγάλο ερώτημα. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να τη δείτε παρακάτω:

“Στα πλαίσια διαβούλευσης και προγραμματισμού των αναγκαίων έργων της ΔΕΥΑΒΑ, έγινε σύσκεψη με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Πλατανιά.

Ετέθησαν τα θέματα, υποβλήθηκαν αιτήματα και αναπτύχθηκε σοβαρός προβληματισμός.

Από την μεριά της Διοίκησης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ, κ. Μαυρογένης Ευτύχης, η Αντιπρόεδρος, κα. Φρίντα Αναγνωστάκη, ο Γενικός Διευθυντής κ. Κονταράκης Κώστας, ο Προϊστάμενος των συνεργείων κ. Αντάρας Κωνσταντίνος και ο Ειδικός Σύμβουλος κ. Μαθιουδάκης Χρήστος.

Ενημερώθηκαν οι Τοπικοί Πρόεδροι για το έργο που επιτελείται στην ΔΕΥΑΒΑ, δόθηκαν απαντήσεις σε προβληματισμούς που αναπτύχθηκαν και αναλήφθησαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις για τους επόμενους μήνες.

Ανανέωσαν το ραντεβού για το επόμενο έτος, προκειμένου να συνεκτιμηθεί η υλοποίηση των δεσμεύσεων.

Ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒΑ κ. Μαυρογένης Ευτύχης, αφού ευχαρίστησε τους Προέδρους για τη συμμετοχή τους, δεσμεύτηκε να ολοκληρώσει τις συσκέψεις της υπηρεσίας και με τις λοιπές Δημοτικές Ενότητες, προτρέποντας τους Προέδρους να κινητοποιηθούν, για να εγγράψουν τους έχοντες ανάγκη δημότες στο ‘‘Κοινωνικό Τιμολόγιο’’ της ΔΕΥΑΒΑ.”

ΖΑΡΠ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ