Detox tips για αποτοξίνωση 3 ημερών! Βρες ξανά τη φόρμα σου τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς

detox-tips-για-αποτοξίνωση-3-ημερών-βρες-ξανά-τη-791915

Η νέα χρονιά μας βρίσκει… καλοταϊσμένους! Πρέπει να παραδεχτούμε ότι, ειδικά στην Ελλάδα, δεν αρκούμαστε στο πλούσιο γεύμα του ρεβεγιόν, ούτε σε αυτό ανήμερα των Χριστουγέννων αλλά του δίνουμε και καταλαβαίνει τουλάχιστον 3-4 μέρες ακόμη! Αποτέλεσμα; Να βαρυστομαχιάζουμε και να πρηζόμαστε και όχι μόνο να μας στενεύει το φόρεμα την Πρωτοχρονιά, αλλά να μην μπορούμε να απολαύσουμε και το… επόμενο γιορτινό τραπέζι!

Κάνε, λοιπόν, την αποτοξίνωση 3 ημερών που σου προτείνουμε μένοντας μακριά από τους πειρασμούς και ο οργανισμός σου θα γίνει καινούργιος τις πρώτες μέρες της νέας χρονιάς! Αυτά είναι τα τιπς που πρέπει να ακολουθήσεις

1. Φρούτα και δημητριακά για ένα πλούσιο πρωινό

Ξέχνα τις ομελέτες και τα μπείκον! Φάε ένα πλούσιο αλλά υγιεινό πρωινό με φρούτα εποχής και δημητριακά χωρίς πρόσθετη ζάχαρη που σε χορταίνουν χωρίς να σε βαραίνουν!

2. Αρνήσου τον καφέ

Μη γουρλώνεις τα μάτια… 3 μέρες είναι αυτές! Προσπάθησε να κρατηθείς και αντικατάστησε τον καφέ με 3 φλυτζάνια πράσινο τσάι. Είναι ό,τι πρέπει για να απαλλάξεις τον οργανισμό σου από τις τοξίνες (και ελπίζουμε να συνηθίσεις και να μειώσεις τον καφέ γενικώς!).

3. Αντικατάστησε 2 ενδιάμεσα γεύματα με φυσικούς χυμούς και αμύγδαλα

Αντί για το τοστ που τρως για δεκατιανό και τα γλυκά που τρως για τις απογευματινές λιγούρες, πιες ένα φυσικό χυμό μαζί 8-10 ωμά και ανάλατα αμύγδαλα. Ο τέλειος συνδυασμός για ενέργεια που δεν βαραίνει τον οργανισμό και βοηθά στο να απομακρύνει τις κατακρατήσεις.

4. Πες όχι στα τηγανητά

Είναι ό,τι πιο επιβαρυντικό για τον οργανισμό. Εξαφάνισέ τα από το διατροφολόγιο σου και θα δεις μεγάλη διαφορά στο σώμα σου. Ότι τηγανίζεις μπορείς από εδώ και εμπρός να το ψήνεις στο φούρνο.

5. Κόψε τα γλυκά

Σίγουρα θα φας αρκετή βασιλόπιτα και γλυκά και την Πρωτοχρονιά. Μετά από αυτό, όμως, κάνε ένα ζωογόνο διάλειμμα από τη ζάχαρη! Οι μόνες γλυκές γεύσεις που θα επιτρέπεις στον εαυτό σου φρόντισε να είναι τα φρούτα και λίγο μέλι.

6. Πιες πολύ νερό

Είναι ο Νο 1 κανόνας που πάντα ξεχνάμε. Το νερό αποβάλλει κάθε περιττή ουσία από τον οργανισμό μας και κάνει το δέρμα μας να λάμπει!

7. Φάε γιαούρτι όταν πεινάς

Αν ακολουθείς τις συμβουλές μας αλλά πιάνεις το εαυτό σου να έχει… λιγούρες ανάμεσα σε κάποιο γέυμα, φάε απλώς ένα γιαούρτι με ένα φρούτο ή λίγους ξηρούς καρπούς ή 1 κουταλάκι μέλι. Η λιγούρα θα εξαφανιστεί κι εσύ θα νιώθεις πολύ ελαφρύ το στομάχι σου!

Με αυτά τα εύκολα tips ο οργανισμός σου θα αποτοξινωθεί μέσα σε 3 ημέρες και θα ξεκινήσεις τη νέα χρονιά πιο ανάλαφρη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook