Δέσποινα Βανδή: Νέα κοινή εμφάνιση με τον Βασίλη Μπισμπίκη

δέσποινα-βανδή-νέα-κοινή-εμφάνιση-με-τ-1303713

Η Δέσποινα Βανδή έκανε νέα κοινή εμφάνιση με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Αυτήν τη φορά, η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε σε κρητικό κέντρο στο Μοσχάτο, με τον ηθοποιό.

Μόλις τελείωσε από το J2US, στις 2 το ξημέρωμα, η Δέσποινα Βανδή πήγε στο μαγαζί όπου νωρίτερα είχε πάει μία παρέα από τη σειρά του Mega “Κομάντα και Δράκοι”. Όπως είπαν οι παρουσιαστές της εκπομπής του Mega “Τι λες τώρα!” η τραγουδίστρια ήταν εκείνη που κράτησε χαμηλό προφίλ και ήταν ελαφρά κουρασμένη έπειτα από πέντε ώρες στον τηλεοπτικό αέρα.

Όλοι έγιναν μια παρέα και τραγούδησαν και πέρασαν πολύ όμορφα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής.

Αρχές Οκτωβρίου, στη δημοσιότητα βγήκαν φωτογραφίες στις οποίες η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης απεικονίζονται αγκαλιά σε γνωστό κουτούκι στα Εξάρχεια. Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα από το ρόλο του ως “Βόσκαρης” στις Άγριες Μέλισσες, απόλαυσαν μεζέδες και ουζάκι αγκαλιαμένοι, δίχως να ενδιαφέρονται για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Βανδή - Μπισμπίκης

Πριν από αυτές τις φωτογραφίες, έντονες ήταν οι φήμες που ήθελαν τη Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη να είναι ζευγάρι, με κάποια άλλα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως η τραγουδίστρια δεν είναι σε σχέση με τον ηθοποιό αλλά με φίλο του.

Βανδή Μπισμπίκης

Ο φακός μάλιστα τους είχε “πιάσει” να κάνουν ψώνια στην Ερμού. Οι δυο τους έκαναν τη βόλτα τους με πολύ χαλαρή διάθεση και έδειχναν να χαίρεται ο ένας την παρέα του άλλου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook