Δερμιτζάκης για τις εικόνες στις εκκλησίες: «Μην απορείτε γιατί θα έχουμε lockdown για πολύ καιρό και κλειστά σχολεία πάλι σύντομα»

δερμιτζάκης-για-τις-εικόνες-στις-εκκλ-1160609

«Καταπέλτης» είναι ο καθηγητής γενετικής Μανώλης Δερμιτζάκης σε ανάρτησή του στο facebook, για τα όσα είδαμε να γίνονται σήμερα στις εκκλησίες, στις λειτουργίες για τα Θεοφάνεια.

Παρά τα μέτρα και τις απαγορεύσεις, δεν ήταν λίγες οι εκκλησίες που έγινε το αδιαχώρητο, με κόσμο να σχηματίζει μεγάλες ουρές και το συνωστισμό να πηγαίνει… σύννεφο.

Ο καθηγητής, σε ανάρτησή του ανέφερε ξεκάθαρα πως ο συνωστισμός αυτός μπορεί να κάνει ακόμα χειρότερη την κατάσταση με τον κορονοϊό στη χώρα μας, καθώς προειδοποίησε ότι δε θα πρέπει να αποτελέσει έκπληξη αν ξαναπαρθεί απόφαση να κλείσουν τα σχολεία και αν παραταθούν τα σκληρά μέτρα.

Κατόπιν τούτου μην απορεί κανείς γιατί η Ελλάδα θα βρίσκεται σε αυστηρά μέτρα και lockdown για πολύ καιρό, και ίσως και με κλειστά σχολεία πάλι σύντομα. Κρίμα…» γράφει η ανάρτηση του κ. Δερμιτζάκη, συνοδευόμενη από δύο φωτογραφίες.

Κατόπιν τούτου μην απορεί κανεις γιατι η Ελλαδα θα βρίσκεται σε αυστηρά μέτρα και lockdown για πολυ καιρο, και ισως και με κλειστά σχολεία παλι σύντομα.

Κρίμα …

Δημοσιεύτηκε από Manolis Dermitzakis στις Τετάρτη, 6 Ιανουαρίου 2021

Πηγή: newsit.gr

2 thoughts on “Δερμιτζάκης για τις εικόνες στις εκκλησίες: «Μην απορείτε γιατί θα έχουμε lockdown για πολύ καιρό και κλειστά σχολεία πάλι σύντομα»

  1. Μας καταστρέψατε το έχεις καταλάβει τι μας έκανες ένα χρόνο με την υποκρισία σου… Είναι όλα ψέμματα που λέτε οι γιατροί στο εισαγγελέα θα τα πεις εσύ ή Λίνου κλπ….

  2. Στο εισαγγελέα θα πας να τα λες αυτά εσύ ο τσιορδρα η Λίνου και όλοι σας…. Έλα ναου πληρώσει το ενοίκιο μου στο κλειστό μου το κατάστημα γελιε…. Μια απλή γρίπη του χειμώνα είναι να μας καταστρέψεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook