Δένδιας για υποκλοπές: Με καλύπτει η διαβεβαίωση του Μητσοτάκη ότι θα χυθεί άπλετο φως

δένδιας-για-υποκλοπές-με-καλύπτει-η-δι-1549528

Σε νέα δήλωση αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών προχώρησε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, προσερχόμενος στο Συμβούλιο των αρμόδιων Υπουργών στις Βρυξέλλες.

«Η συνεργασία μου με τον πρωθυπουργό είναι μια συνεργασία διαρκής και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας, προσθέτοντας ότι η εμπιστοσύνη αυτή «έχει παράξει άλλωστε απτά αποτελέσματα στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής στην πιο δύσκολη περίοδο».

Τέλος, ο έλληνας υπουργός Εξωτερικών ανέφερε ότι τον «καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως» στην πολύκροτη υπόθεση.

«Σήμερα θα συζητήσουμε για την Ουκρανία, τα Δυτικά Βαλκάνια και την Αφρική, την Κεντρική Αφρική, θέματα εξαιρετικά σημαντικά για την ΕΕ. Θα ήθελα, όμως, επιπλέον να πω ότι η συνεργασία μου με τον Πρωθυπουργό είναι μια συνεργασία διαρκής και χαρακτηρίζεται από αμοιβαία εμπιστοσύνη. Έχει παράξει άλλωστε απτά αποτελέσματα στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής στην πιο δύσκολη περίοδο. Από εκεί και πέρα δε, με καλύπτει απολύτως η διαβεβαίωση του Πρωθυπουργού ότι θα χυθεί άπλετο φως», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Δένδιας.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook