Δεν υποβιβάζονται ΠΑΟΚ-Ξάνθη – Άλλαξε με 156 «ναι» ο κανονισμός

δεν-υποβιβάζονται-παοκ-ξάνθη-άλλαξε-986971

Με 156 «ναι» πέρασε η κυβερνητική τροπολογία στην ονομαστική πλειοψηφία. Συνολικά ψήφισαν 246 βουλευτές, ενώ κατά τάχθηκαν 90 βουλευτές.

Οπως είναι γνωστό η ονομαστική τροπολογία έγινε με αίτημα ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αποχή από την ψηφοφορία επέλεξαν Κίνημα Αλλαγής, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜέΡΑ 25. Η διαδικασία έγινε με ηλεκτρονική ψήφο.

Νωρίτερα σήμερα η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου σημείωσε πως με την τροπολογία έχουμε σαφή παραβίαση του αυτοδιοίκητου του αθλητισμού, πυροδότηση του κλίματος και υπονόμευση σε εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Κριτική στην κυβέρνηση πως δημιούργησε μείζον πρόβλημα άσκησε από το Κίνημα Αλλαγής ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, λέγοντας πως δεν χρειάζονται εκπτώσεις στη νομοθεσία καθώς η κοινωνία απαιτεί διαφάνεια.

Ως προς τη διαφάνεια η Ελλάδα είναι παράδειγμα προς αποφυγή επεσήμανε από το ΚΚΕ ο Μανώλης Συντυχάκης, λέγοντας πως ο αθλητισμός από κοινωνικό αγαθό είναι εμπόρευμα. Έρχεστε να πυροδοτήσετε το κλίμα ανάμεσα σε δύο ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα είπε από την Ελληνική Λύση ο Κωνσταντίνος Μπούμπας.

Πηγή: euro2day.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook