Δεν υπάρχει πάτος… Ακούστε τι είπε η Ιωάννα Μάνδρου του ΣΚΑΙ για τον δολοφόνο της Καρολάιν | Video

δεν-υπάρχει-πάτος-ακούστε-τι-είπε-η-ιω-1117508

«Ζωγράφισε» ξανά η Ιωάννα Μάνδρου

Η δικαστική συντάκτρια του ΣΚΑΪ Ιωάννα Μάνδρου έχει μία περίεργη αντίληψη για τα πράγματα. Κάποιοι στο Twitter μάλιστα, γράφουν από το πρωί όλη μέρα για «πλυντήριο».

Βγήκε λοιπόν η κ. Μάνδρου στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ να μιλήσει για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και μας είπε για τον «φερόμενο ως δράστη» και όχι για τον «καθ’ ομολογία» δράστη.

Μας είπε πως είναι ένα άτομο με τέτοια συγκρότηση προσωπικότητας που δεν θα μπορούσε να τεμαχίσει το θύμα. «Δεν είναι για αίματα, είναι πιο αποστειρωμένος» η εξήγησή της. Γι αυτό και ο «φερόμενος ως δράστης» σκέφτηκε να σκηνοθετήσει ληστεία και όχι να τεμαχίσει το πτώμα του θύματος.

«Σύμφωνα με την Μάνδρου την φερόμενη και ως δημοσιογράφο η παιδεία, τα γαλλικά και το πιάνο του δολοφόνου τον έκαναν να μην θέλει να τεμαχίσει το πτώμα, γιατί είχε τακτ. Άσχετο αν την έπνιγε επί 5 λεπτά που θεωρείται ίσως και ο χειρότερος θάνατος» έγραψε κάποιος στο Twiter. «Η συγκρότηση της προσωπικότητάς του, δεν του επέτρεπε να τεμαχίσει το πτώμα της Καρολάιν Βέβαια, μια χαρά του επέτρεπε να την πνίξει και μετά να βάλει το βρέφος δίπλα της όπως και να πνίξει τον σκύλο και μετά να τον κρεμάσει από την σκάλα» και κάποιος άλλος. Είναι δεκάδες, εκατοντάδες τα σχόλια.

Θυμάστε την Ιωάννα Μάνδρου που ασχολήθηκε και με τη Μάγδα Φύσσα παλιότερα. «Είναι μια γυναίκα που ζει στο Πέραμα, είχε έναν άντρα ναυτεργάτη, δηλαδή όποτε είχε δουλειά, στη χάση και στη φέξη, δηλαδή ανήκει σε κοινωνικά στρώματα που δεν περιμένεις και τέτοιες συμπεριφορές» είχε πει, πάλι στον ΣΚΑΪ.

«Να πληροφορήσουμε την κ. Μάνδρου πως οι γυναίκες των περιοχών μας είναι ευπρεπείς, καλοντυμένες, εργάζονται με φιλοτιμία και αξιοπρέπεια, είναι άξιες μητέρες, εκφράζουν μεστό λόγο, ενώ ζητούν συγγνώμη όταν κάνουν κάποιο λάθος. Το τελευταίο προτέρημα θα ήταν καλό να το λάβει υπ’ όψιν της η κυρία Μάνδρου» η πληρωμένη απάντηση από τον δήμαρχο Περάματος, Γ. Λαγουδάκη.

Η κ. Μάνδρου ξαναχτύπησε, προκειμένου να μας μιλήσει για τη συγκρότηση του γυναικοκτόνου. Δεν έπρεπε; Έπρεπε φυσικά. Και άργησε.

efsyn.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook