Δεν υπάρχει… Ο Άδωνις «επέτρεψε» την άθληση στην Πάρνηθα | Video

δεν-υπάρχει-ο-άδωνις-επέτρεψε-την-ά-1142821

Ραντεβού στην Πάρνηθα την άλλη εβδομάδα…

Κατά πολύ σοφότεροι γίναμε το πρωί της Τετάρτης σχετικά με το μέχρι που φτάνουν οι «ελευθερίες» μας την περίοδο του lockdown. Μέχρι τώρα, οι πολίτες πίστευαν ότι αν θέλουν να αθληθούν μπορούν να το κάνουν στέλνοντας μήνυμα με τον αριθμό «6» στο 13033 αλλά με τον περιορισμό να είναι κοντά στο σπίτι τους.

Σήμερα, λοιπόν, μάθαμε ότι μπορούμε να στέλνουμε το «6» να μπαίνουμε στο αυτοκίνητό μας και να πηγαίνουμε για άθληση μέχρι την Πάρνηθα, μέχρι το Τατόι ή και μέχρι την Ανάβυσσο. Όρεξη να έχουμε. Από πού αποκτήσαμε αυτό το δικαίωμα; Μας το χάρισε απλόχερα ο Άδωνις Γεωργιάδης…

Ο υπουργός Ανάπτυξης δεν έχασε ευκαιρία να δικαιολογήσει για ακόμη μία φορά τον πρωθυπουργό για τις βόλτες στην Πάρνηθα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αλλά κάπου ανάμεσα στο πάθος και τον ζήλο το έχασε λιγάκι. Γιατί όταν η παρουσιάστρια του επισήμανε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες της ίδιας της κυβέρνησης, ο κόσμος μπορεί να αθλείται κοντά στο σπίτι του, ο κ. Γεωργιάδης μας εξέπληξε όλους…

«Όλος αυτός ο κόσμος που είναι στην Πάρνηθα και στο Τατόι κάθε Κυριακή και κάθε Σάββατο και κάθε απόγευμα, γύρω γύρω από τα Βασιλικά Κτήματα πηγαίνουν στο Τατόι; Προφανώς και επιτρέπεται να κάνεις άθληση και στην Πάρνηθα και στο Τατόι. Επιτρέπεται».

«Δηλαδή μπορούμε να πάρουμε τα ΙΧ μας και να πάμε να αθληθούμε», ρώτησε ξανά η δημοσιογράφος.

Πώς να «μπαλωθεί» αυτό; «Επιτρέπεται. Κι αν δεν το ξέρετε η Πάρνηθα είναι γεμάτη από κόσμο που πηγαίνει μέσα στο δάσος. Και καλά κάνουν».

Πηγή: altsantiri.gr

One thought on “Δεν υπάρχει… Ο Άδωνις «επέτρεψε» την άθληση στην Πάρνηθα | Video

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook