Δεν ξανάγινε: Ακούστε τον Sin Boy να λέει σε παιδάκια της Κρήτης να «φυτέψουν χασισόδεντρα»!

δεν-ξανάγινε-ακούστε-τον-sin-boy-να-λέει-σε-π-865574

Τον λένε Sin Boy, έχει κάνει τη μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς με το τραγούδι «Mama?«, το οποίο έχει συγκεντρώσει περίπου 23.000.000 views στο YouTube και δεν υπάρχει πιτσιρίκι για πιτσιρίκι που να μην έχει το συγκεκριμένο… άσμα αποθηκευμένο στο κινητό ή την λίστα των αγαπημένων του τραγουδιών.

Λογικό, λοιπόν, να γίνεται ένας μικρός χαμούλης κάθε φορά που εμφανίζεται σε κάποια συναυλία ή event, γεγονός που επιβεβαιώθηκε πρόσφατα όταν και κατέβηκε στην Κρήτη για να τραγουδήσει σε φεστιβάλ

Εκεί, εκατοντάδες κόσμου, στην συντριπτική τους πλειοψηφία πιτσιρίκια, περίμεναν να δουν και να ακούσουν το ίνδαλμά τους. Αυτό που δεν περίμεναν, βέβαια, ήταν να τον ακούσουν να αραδιάζει μερικές μπούρδες τις οποίες ο ίδιος (λανθασμένα) νομίζει ότι ταιριάζουν στο χιπ χοπ πρότυπο.

Το τι συνέβη ακριβώς μπορείτε να το διαβάσετε στο άκρως περιγραφικό ποστάρισμα του κ. Νεκτάριου Καλλιγιάννη, ο οποίος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό την εξής μαρτυρία:

Τα όσα περιγράφει ο κ. Καλλιγιάννης, θα μπορούσαν να θεωρηθούν από κάποιον υπερβολικά ή αποκύημα της φαντασίας του, ωστόσο το Daynight.gr έχει στη διάθεσή του το ηχητικό απόσπασμα που τον επιβεβαιώνει.

Η τραγική προτροπή του Sin Boy

«Λοιπόν, θέλω να σηκώσουν χέρια όλοι όσοι θέλουν να δουλεύουν γιατροί και δικηγόροι για να βγάζουν τα λεφτά τους», είπε αρχικά ο Sin Boy και αφού είδε το νεανικό κοινό να μην αντιδρά, συνέχισε απτόητος χωρίς να βουτήξει τη γλώσσα στο κεφάλι του. «Θέλω ένα μεγάλο «ΕΕΕ» όσοι θέλουν να κλέβουν τράπεζες και να φυτεύουν χασισόδεντρα για να βγάζουν τα λεφτά τους», με τα πιτσιρίκια από κάτω να επιδοκιμάζουν (ασυνείδητα) την προτροπή του Sin Boy. «Έχουμε εδώ κανέναν μπάφο στριμμένο, έτοιμο;», ολοκλήρωσε μετά από λίγο το ξέσπασμά του ο διάσημος ράπερ.

Ακούστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο αποκλειστικό βίντεο του Daynight.gr:

daynight.gr 

One thought on “Δεν ξανάγινε: Ακούστε τον Sin Boy να λέει σε παιδάκια της Κρήτης να «φυτέψουν χασισόδεντρα»!

  1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΥΤΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ «ΑΗΔΙΑ»(ΜΗΝ ΟΠΩ ΤΙΠΟΤ’ ΑΛΛΟ). ΕΤΣΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΚΑΘΗ ….. ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΑ , ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΧΖΕΥΟΤΑΝΕ ΛΙΓΟ , ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ .
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook